Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”

Hereford & Friends Steakhouse
Vurdert som nr. 24 av 84 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2021

Var på hereford å fikk en fantastisks 3 retters

Anbefales på det sterkeste beste biffen i byen

Dato for besøk: august 2021
Takk, KentEgilH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 146 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021

Var her med en vennegjeng i slutten av juli. Fantastisk service, kanon vin, perfekt biff og nydelig bearnaise saus. Her kommer vi garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jany1994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Svært god kundeservice og mat til rimelig pris. Hyggelige og hjelpsomme servitører. Vil anbefale alle som er i Stavanger å ta turen innom

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 527amalies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Veldig god mat, hadde biff, bakt potet og en kjempe god saus. Et fantastisk måltid og veldig service innstilt personale. Kommer garantert tilbake neste gang vi e i Sandnes.

Dato for besøk: august 2021
Takk, AnneH2650
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Jeg var å spiste en entrecôte 200g og biffen min var 110% perfekt stekt, fikk med en bakt potet med smør og litt maldon over.
Biffen blei servert med bearnase saus.
Servitørene var oppmerksom og spurte om maten smakte og passet på at jeg hadde nokk drikke i glasset mitt.
Jeg kommer garantert til og anbefale denne plassen og komme tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 530sigurdr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hereford & Friends Steakhouse, så også på

 

Har du vært i Hereford & Friends Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.