Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frister ikke tvil gjentagelse”
Anmeldelse av Domino's

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Domino's
Vurdert som nr. 73 av 87 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Pizza ok, men ikke mer. Når kassepersonal er lite imøtekommende, og ikke engang møter blikk til kunde, sitter jeg igjen med meget dårlig totalopplevelse.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Marian19712015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 13 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Ok mat, men elendig service! Fikk beskjed det skulke ta 16 minutter å få pizzaen, tok 50 minutter. Ingen unnskyldning eller forklaring hvorfor den ble så forsinket.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 505siljek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Pizza smakte godt. Men vi kom i fint sommervær og sol og skulle sitte ute, alle bordene var fulle av søppel og ikke vasket. Måtte rydde oss plass og fikk pizza i eske...

Dato for besøk: juni 2018
Takk, AtleR_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Bestilte take away. Rask levering. Kjempegod glutenfri pizza. Valgte Veggie Supreme med chili. Kan anbefales.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, annemaysk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. januar 2018

Ligger sentralt til midt i Sandnes.
Helt ok pizza, men ikke verdt pengene dessverre.
Ikke en koselig restaurant.
Dersom en spiser der, må en hente pizzaen selv i kassen, og får ikke tallerken eller lignende.

Dato for besøk: januar 2018
    • Service
    • Mat
1  Takk, worldwider41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Domino's, så også på

 

Har du vært i Domino's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.