Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig mat”
Anmeldelse av Mattarello

Mattarello
Vurdert som nr. 11 av 84 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Denne koselige restauranten ligger litt utenfor allfarvei i Sandnes men er absolutt verdt å besøke! Nydelig italiensk pizza og topp kyllingrett var vår erfaring. Meget hyggelig servitør i et koselig annerledes lokale i et «drivhus». Vi kommer igjen og kommer nok også til å hente take away pizza her.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 36 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Familie middag på en fredag.
Temmelig fult lokale og privat arrangement i tillegg, så vi måtte vente litt på maten.

Men maten var vell vært å vente på, forrettene var alle tiders.
Vi spiste svin, kylling og bolognese.
Veldig bra tilbredt mat og topp kvalitet på råvarene.

Ingen kan konkurrere med pris/kvalitet i Stavanger området.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, adrianjohannessenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018

Var her for første gang på fredag. Hadde ingen store forventninger. Ble litt skeptisk da vi kom frem da det var litt dårlig oppmerket hvor vi skulle. Da vi kom inn var det derimot et nydelig lokale, og en hyggelig servitør som tok oss i mot. Maten var helt fantastisk, mye bedre enn forventet. Kommer garantert her igjen. En ny favoritt i Sandnes.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Malineikeskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Rogalands beste kokk i sving på matarello. Maten setter tankene hen til opprinnelseslandene, enten det er italiensk pizza eller gresk salat. Anbefalers

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, kaareih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger på en gård i et stille område utenfor byen. Det er landlige omgivelser, og det setter en atmosfære.
Vertskaptet er hyggelig, uhøytidelig med stilfullt. Lokalet er et utformet som et drivhus med vinranker hengende oppunder taket. Mesterlig kokk, velsmakende mat (pasta som pizza) og lekre desserter. Mine varmeste anbefalinger, og helt klart et spisested med mat i toppsjiktet i Rogaland.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, matkritisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mattarello, så også på

 

Har du vært i Mattarello? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din