Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av nOi

nOi
Bestill bord
2
søn. 1.8.
20:00
Vurdert som nr. 20 av 84 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 11 - USD 170
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Første besøk på NOI. Dette var skuffende, lang venting på respons fra betjening må en tåle, men det som ble servert var ikke bra. Pasta lingustine var en fullstendig overkokt pasta uten snev av lingustine, kun noe får reker. Dette minnet om boksspagetti, Spetti , ikke bra. Lammeretten var også svært skuffende, kjøttet var svært dårlig, og besto i hovedsak av fett , sener og seigt kjøtt. Det går ikke an å servere slikt. Potet som Pommes frites som måtte bestilles som ekstra var bra. Dette var en svært skuffende erfaring
Denne plassen bør unngås.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 279PaterK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3640 av 74 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Så e 100ugå igang igjen. Starte på NOI medbakt torsk Marinara med cannelinbønner og cremolata. Litt lite salt men det kan man jo tilsette selv

Dato for besøk: september 2018
Takk, palkvam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018

Vi feiret en rund dag på restauranten. Ble tatt godt i mot av en hyggelig kelner. Litt uerfaren men hun var smilende og blid og ønsket oss velkommen til bords. Hadde en velsmakende og god forrett (klippfisk) og en svært god hovedrett (kveite). En Irish til dessert som var nesten perfekt.
Fint lokale og behagelig bakgrunnsmusikk. Alt i alt en svært hyggelig opplevelse. Kan anbefales! Et lite minus var litt mangel på besøkende, men dette er ikke restaurantens feil.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sveinlandsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Var her en torsdag kveld med kolleger.
Ble tatt imot av hyggelig betjening

Menyen ser ved første øyekast litt kjedelig ut, men for en herlig mat!!
Bruchetta med oksekjake kan virkelig anbefales som forrett
Ellers var det nydelig entrecote, fisk og pizza.
Hadde med gjester fra østlandet - de var mektig imponert over maten.

Opplevelsen har blitt bedre for hver gang jeg har besøkt Noi.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, D5809PKhelenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

Me var 4 stk, og kjøpte 3 av pizzatypane.
Kanskje litt uvanleg å tilby 2 typar med kvit saus, men sidan 2 av oss ikkje kan eta svin, "måtte" me velja blant desse.
Det viste seg å vera smart - begge typane var fantastisk gode.
Den eine hadde langsteikt oksekjake, den andre kylling, begge med godt tilbehør.
Den med vanleg saus hadde skinke, som også var veldig god.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 0302osse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på nOi, så også på

 

Har du vært i nOi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din