“Pizzadeal”

nOi
Vurdert som nr. 25 av 144 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: kr 95 - kr 1 500
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Hentet hjem 2 stk pizza til fotballkampen. Min Pollo var kjempenydelig, kona skinkepizza likeså. Hyggelig betjening 😀
Pris kr 150 pr stk

Takk, palkvam

Anmeldt 23. april 2019 via mobile enheter

Nebbete servitrise gav et dårlig førsteinntrykk. Få gjester, så stress bør ikke være forklaringen.. maten var nydelig- hadde servicen stått i forhold ville jeg gitt 5 på den anmeldelsen.

Det drøyeste var måten to av servitrisene oppførte seg. Ja, vi fikk med oss at dere gjorde narr av gjester. Det var dårlig skjult- og så aldeles uprofesjonelt, frekt og rett og slett helt uakseptabelt!

Var blitt anbefalt restauranten av andre pga maten, men kommer heller til å «advare» folk fra å gå her.. noe må gjøres med umodne? Uproffe ansatte

6  Takk, StavangerStina
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Første besøk på NOI. Utrolig dårlig mat for en høg pris. Rett og slett dårlig på smak. Bra service og utvalg av drikke, men her er maten rett og slett så dårlig at totalopplevelsen blir stusselig.

Takk, 279PaterK
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Vi var to par som spiste her i mars 2019. Alle bestilte pizza som hovedrett og alle var meget godt fornøyd. Herlig pizzabunn og gode ingredienser. Pannacotta til dessert smakte også godt.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Norw50
Anmeldt 30. januar 2019

Menyen er grei , lokalet er greit, hyggelig personalet, men dette kan ikke gå lenge med slike priser for en enkel kafemat. En liten sandwich for 165 kr. Nei dette holder ikke.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Bjørg S

Reisende som så på nOi, så også på

Har du vært i nOi? Del dine erfaringer!