Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Æsj”
Anmeldelse av Egon Sandnes

Egon Sandnes
Vurdert som nr. 6 av 6 Smått og godt i Sandnes
Prisklasse: USD 9 - USD 45
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2020

Overpriset gatekjøkken rett og slett. Vennligst ikke kom hit og dra heller til en annen restaurant i området

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mrhellobird
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 63 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en merkelig krysning av burgersjappe og ordentlig restaurant. Menyen er stor og variert. Råvarene er bra og de bruker ordentlige kokker. God plass og trivelig personale.
Likevel smaker maten svært lite og servicen er treg. Du må bestille i kassen og det kommer ikke og rydder av eller spør om maten er bra. For 25% av prisen kan du gå på McDonalds. Det er nesten like bra.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, helgek449
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord, og fikk raskt sette oss. På Egon bestiller man mat og drikke i baren, og det var lang kø for å bestille, minst 20 minutter. Burde vært flere ansatte som tok imot bestillinger. Betjeningen var hyggelig. Maten var god, men litt overpriset.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Heidi A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

I Coronatid var Egon et av få spisesteder som var åpent til kl 23, det passet oss godt. Mat og drikke er som alle Egon, jeg liker denne type mat. Service var meget god, hyggelig betjening

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020

Var 2 stk og spiste nr 501entrecote medium stekt. med fløtegratinerte poteter samt biffsnadder med bakt potet.
Begge rettene var kalde og biffen skulle være medium men den var rå og kald. fløtegratinerte potetene var ikke varme. bakt poteten og biffsnadderen var lunket mot kald.
virket som dette hadde blitt laget lenge før og ligget lenge.
Ble syke av maten dager etter med diare og oppkast.
Har spist flere ganger på egon sandnes og i andre byer og har ikke opplevd slik dårlig mat før. Da jeg nevnte det for en av servitørene var det eneste vi fikk en kopp med kaffe. snakk om dårlig service kommer nok ikke til å gå tilbake dit.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arulnesan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Sandnes, så også på

 
Sandnes, Rogaland
 

Har du vært i Egon Sandnes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din