Jeg har smakt i dag den kjempe godt laktosefri kake, og det er sikkert at jeg vil gjøpe egjen snart.
Takk for tilbakemelding Anna.
Alltid hjertelig velkommen.
Her får man mat, som rett og slett smaker fantastisk. Jeg har bestilt påsmurt flere ganger, og prøver en ny kombinasjon hver gang. Alt smaker fantastisk. Det er mye forskjellige typer brød å velge mellom. Eller wraps om man foretrelker det. Maten blir uansett tilberedt fort på under 2 minutter og det koster ikke mere selvom man skulle velge ekstra grønsaker. Av å til bestiller jeg å et kakestykke. Her er det å mye godt å velge imellom. Alt blir severt med et smil av en veldig hyggelig jente, som å gjerne tar seg tid til å slå av en prat. Alt ialt en veldig positiv opplevelse. Hver gang. Og det må helt sikkert være den beste kaffen i hele Sandnes. Bare den alene er verdt å komme etter. Dette har helt sikkert blitt min favoritt plass i Sandnes.
Takk for tilbakemelding.
Så kjekt å høre at du er fornøyd med våres tjenester.Vi håper å se deg igjen.