Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjukt god mat! Fest i moen😃”
Anmeldelse av Coyote Tacos

Coyote Tacos
Vurdert som nr. 4 av 6 Smått og godt i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Sjukt god mat! Fest i moen Fint og god stemning med den fine musikken. Lag gjerne en restaurant i tillegg med gode drinker der det går ann å nyte mat og god drikke i flere timer

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, pinguild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 33 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2020

Var på date med mannen. Bestilte 2 forskjellig tacos. Kjempedigge smaker, hyggelige ansatte og herlig mexicansk bru til. Flott stemning. Anbefales! Litt små porsjoner, men fin pris, så man kan kjøpe ekstra om man trenger det.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tonjeelw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2020 via mobile enheter

Vært her flere ganger, like snadder hver gang og hyggelig betjening! Og obligatorisk med en forfriskende Jarrito ved siden av maten!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, naddi27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Har du først spist taco her, vil du garantert tilbake.
Valgte det samme som sist, fordi det var så godt. Biff og scampiEnkle møbler, men koselig og fargerikt likevel.
Hyggelig betjening og rask service.
Håper virkelig denne plassen er kommet for å bli.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, gerdedelg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Kjempegod taco! Biff og kylling var superbra. De var også veldig vennlige, raske og flinke. De var ikke vanskelige på å gi ekstra toppings eller noe heller. Superbra service

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 429katjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coyote Tacos, så også på

 

Har du vært i Coyote Tacos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din