Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forsinkelser og mange oppfølging på take away-leveranse.”

Chai Nashta by Mogul India
Vurdert som nr. 13 av 85 Restauranter i Sandnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Beskrivelse: chai nashta av Mogul India som serverer gatemat fra hele India i komfortable og moderne omgivelser med drinker og et lite barnehjørne.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: chai nashta av Mogul India som serverer gatemat fra hele India i komfortable og moderne omgivelser med drinker og et lite barnehjørne.
Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Bestilte levert mat via nettsiden deres. Svært skuffende. Store forsinkelser og ansvarsfraskrivelser uten unnskyldning eller reduksjon i dyr levering. Ved bestilling av take away kan det være fornuftig å gå for en annen restaurant.

Spent på hvordan maten smaker, hvis vi en gang får den…

Dato for besøk: september 2021
Takk, Ronny B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 52 anmeldelser

Anmeldt 29. april 2021

Denne restauranten er en perle midt i Sandnes. Lokalet er ikke det mest koselige, men maten er fantastisk. Det tar tid å få maten avhengig av hva du bestiller. Men det er vel verd å vente på. Her er det lagt mye arbeid i detaljene. Indisk street food er kjempegodt.

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, RavenValley10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

God service. Veldig Hyggelig betjening. Ble tatt godt imot. Meget god mat. Bra pris. Vi ble hodt forsynt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Sigrun A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Meget bra indisk mat. Anbefales. Lokalet er litt trist, men maten er bra nok til at det er verdt et besøk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, johannesm768
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020

Har besøkt dette stedet to ganger og vært like fornøyd begge gangene. Jeg ble overrasket over maten første gang. Den var annerledes og smakskombinasjonene var spennende og nye.Jeg valgte derfor å gå dit igjen på en tur forbi Sandnes.
Maten smaker godt og det er ikke dyrt. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 589kariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chai Nashta by Mogul India, så også på

 

Har du vært i Chai Nashta by Mogul India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.