“Nydelig mat”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste en 3-retters middag da vi bodde her. Helt fantastisk nydelig mat. Alt fungerte veldig bra, selv med koronatiltak. Frokosten var også god.
Rommet burde kanskje hatt klimaanlegg, men det er et fint sted å sove og spise.

1  Takk, JoriH5

Anmeldt 11. desember 2019 via mobile enheter

Super julelunsj! Testet den to ganger i år og foreløpig er det ingen over og ingen ved siden i Sandnes/Stavanger området. Masse tilbehør og kaldrett buffet, sprø ribbe, pinnekjøttbog med mye kjøtt og god smak, og mange gode desserter. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Stine S
Anmeldt 24. juni 2019

Hotellet har eit utpreget historisk preg. Kjøkkenet levere god mat og har god drikke til maten. Anbefales for ein formell middag.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Joakim H
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Vi skulle feire morsdag med søndagsbuffet på Kronen gaard. Vi skulle spesielt hit fordi vi skulle inspisere lokaler og mat fordi vi hadde bestilt konfirmasjon her i mai 2020.

Vi ble henvist langt innover til en stue lengst vekke. Her var det så utrivelig at vi vurderte allerede nå å snu.

Men, vi gav det en sjans.
Maten måtte vi ut til inngangen og hente og her står fiaskoene i kø. Bokstavlitalt stod vi i kø, lang kø. En kunne kun forsyne seg fra ene siden. Eller som vi fant ut da det var vår tur , vi kunne ikke forsyne oss av middagsrettene. Det stod det en fra personalet og så vidt gadd å legge på. Hun var mer opptatt med å forberede annen mat og snakke med kolleger enn å servere og få unna køen.
Maten var også under all kritikk , det var altfor lite utvalg og maten var smakløs. Kaldrettene fristet ikke noe særlig og to ensomme desserter kunne ikke redde dagen.

Synd det ble sånn og ja , vi kunne ha gitt beskjed der og da men, vi var så skuffet vi måtte hjem å debriefe.

Dato for besøk: april 2019
3  Takk, 752renateg
Anmeldt 28. august 2018

Stressende middag i en vakker spisesal. Betjeningen stresset med mat og bestillinger fra første sekund. Lite gjester, men det synes ikke påvirke stresset om hva vi ville ha. Svært begrenset meny. 1 forrett, fisk eller kjøtt til hovedrett og en dessert. OK, smak, men gulrøttene til kveite bvar for mye kokt og synes ikke tilberedt like før servering.
Ved bestilling av kaffe, ble det spurt hvilke kaffe de har - svaret: Vi har bare kaffe. -Og det var kaffe fra en halvannenliters pumpekanne. Ikke frisk.

1  Takk, pevjeberg

Reisende som så på Kronen Gaard, så også på

Har du vært i Kronen Gaard? Del dine erfaringer!