Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk plass”
Anmeldelse av Spor 3

Spor 3
Vurdert som nr. 9 av 86 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021

Å komma her e bare fantastisk . Du får en fantastisk mat til 1 hyggelig pris .
Servicen til betjeningen er upåklagelig . Ellers en hyggelig plass .
Mvh. Morten .

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vacation180637
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 23 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021

Nydelig mat. Biffen har jeg spist mange mange ganger og den er alltid like god. Tilbehør likeså. Vært med kollega på fest, hatt med familie på middag . Sørvisen alltid like god. Og prisen på maten er absolutt " spiselig " for de fleste. Kommer gjerne igjen, og igjen, og igjen, og igje........

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Klaraklukk64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Hyggelig atmosfære og god service. De har gode tapas rett og snacks som passer ypperlig sent på kvelden

Dato for besøk: juli 2021
Takk, livsae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

At biffen smelter på tungen i sammen med god service og i tillegg har en utdannet mixolog/bartender i hjerte av Sandnes gjør ar jeg stadig kommer tilbake.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, HeleneHandeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat, biffen helt fantastisk , kjempegod service, koselig lokalet.
Kan virkelig anbefale mat, og sted. Tommel opp

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Anne Berit D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Spor 3, så også på

 

Har du vært i Spor 3? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.