Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 141
Vis tilbud
TripadvisorUSD 141
Algotels
Expedia.comUSD 141
Vio.com
PricelineUSD 141
Hotels.comUSD 141
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (385)
Filtrer anmeldelser
385 resultater
Vurdering fra reisende
128
141
69
33
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
128
141
69
33
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 385 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Dette var et opphold jeg ikke kommer til å glemme med det første. I negativ forstand. Legger ved bilder som viser hvordan dette hotellet var å bo på. Kommer IkKE til å besøke dette igjen. Takk for meg. Var ikke mye quality her.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CMPK19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
q_hotel_residence, General Manager på Quality Hotel Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Kjære CMPK1985,
tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Jeg er den første til å beklage at dette skjedde deg. Dette skal ikke være representativt for oss og vi synes det er svært trist å se. Her legger vi oss flate og håper du kan ta kontakt med lars,roalkvam@choice.no eller michael.holm@choice.no slik at vi kan finne en løsning etter ditt opphold.

Med Vennlig Hilsen
Lars Roalkvam
Direktør og Regionansvarlig Quality Hotel Region Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

- Sentralt i Sandnes.
- Store romslige rom.
- Rene og pene rom.
- Bra frokost inkl.
- Koselig service.
- Dør rett inn til kjøpesenter fra hotellet i 2 etasje.
- Stor fin parkering i Phus, må betale litt over hundre kr pr døgn. Slipper å gå ut i regnværet, kan gå rett inn i Phus via kjøpesenteret.
- Resturant var stengt i helgen og fikk ikke prøvd ut, men masse restauranter rett utenfor hotellet.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, aslaugchristinop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
q_hotel_residence, General Manager på Quality Hotel Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Kjære Aslaug Christin... P,
tsuen takk for din respons etter ditt opphold hos oss. Vi er glade i både hotellet og jobben vår, så ingenting gjør oss mer glade enn å lese slike tilbakemeldinger!
Tusen takk for at du valgte oss og velkommen tilbake neste gang du er på disse kanter!

Med Vennlig Hilsen
Lars Roalkvam
Direktør og Regionansvarlig Quality Hotel Region Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Gode møteromfasiliteter med softis, frukt, popcorn og kaffe. Kakene er industriproduserte og kjedelige. Trist lunsjbuffet med dårlig utvalg, smakløs mat og kjipe råvarer. Her bør det være et stort forbedringspotensial.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, elliotkimj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
q_hotel_residence, General Manager på Quality Hotel Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Kjære Elliot Kim J,
tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en feedback etter ditt opphold. Vi gleder oss til å kunne fortelle deg at våre kaker fremover blir laget av Quality sin egen konditor i regionen og vi er sikker på at du vil like det du både ser og spiser når du er på disse kanter igjen.
Vi håper å se deg snart tilbake slik at du kan få en ny og god opplevelse.

Med Vennlig Hilsen
Lars Roalkvam
Direktør og Regionansvarlig
Quality Hotel Region Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Vi var på et flott arrangement i Sandnes , og fant ut at vi ville prøve Residence. det var en virkelig god opplevelse. Supre rom , god mat og fantastisk flotte ansatte som ga en fantastisk service. Dette hotellet vil vi nok bruke igjen hvis vi skal overnatte i Sandes . Topp score

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, cabtrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
q_hotel_residence, General Manager på Quality Hotel Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Kjære cabtrip,
så kjekt at du ville dele disse gode ordene med oss. Ingenting gjør oss gladere enn fornøyde gjester. Tusen takk for deres opphold og vi håper vi ser dere tilbake snarlig!

Med Vennlig Hilsen
Lars Roalkvam
Direktør og Regional Ansvarlig Quality Hotel Region Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Fine rom
Fine lokaler
God frokost med godt utvalg
Sentralt og praktisk
God parkering i parkeringshus
Litt dyrt
Godt renhold
Hyggelig betjening og god service
Gratis nett
Litt støy fra gatesiden om natten / lurt å velge atriumside hvis en vil sove

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, kjellerik2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
q_hotel_residence, General Manager på Quality Hotel Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Kjære kjellerik2015
tusen takk for din tilbakemelding til oss. For en flott liste du kom med, suverent! Vi håper å se deg tilbake snarlig, du er alltid velkommen til oss!

Med Vennlig Hilsen
Lars Roalkvam
Direktør og Regionalt Ansvarlig Quality Hotel Region Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser