Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
Booking.comUSD 133
TripadvisorUSD 133
eDreams
Hotels.comUSD 133
FindHotel
PricelineUSD 133
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (373)
Filtrer anmeldelser
373 resultater
Vurdering fra reisende
127
136
67
32
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
127
136
67
32
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 373 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Ett meget stort + . Nydelig frokost . Og jeg anbefaler kveita den smakte meget godt . Ikke stor meny i restaurant men nydelig mat og gode vin anbefalinger. Betjening tok seg god tid. Hyggelig motat i innsjekk. Tilbud om parkering. Flotte rom . Ok standard til prisen. Kommer garantert i gjen .

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, basicx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Hotellet er litt nedslitt, kunne trengt en oppuss, men det er svært hyggelig betjening og midt i sentrum. Rommene er store, men det er lytt mellom rommene. Sum summarium: Jeg kommer nok til å bo der neste Sandnes tur også.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, GNystrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger lett tilgjengelig fra togstasjon og Rutebilstasjon. Trinnfri adkomst med rondell dør. Hyggelig resepsjon. Heisen snakker ikke. Det er et minus. Hotellet har ingang til kjøpesenter og kino. Koselig spise sol nydelig frokost. Fine rom. Brede ganger med god plass. Teppebelagt
Stort fint rom med sofa, stort bad med dusj. Kan absolutt anbefales

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, vaibmu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
q_hotel_residence, Kundeansvarlig på Quality Hotel Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2019

Hei,

Så hyggelig du har hatt ett fint opphold hos oss og tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding

Dette skal vi ta med oss videre

Ha en fin dag

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Trenger litt modernisering, men store fine rom, bra service og sentralt beliggende. Var overraskende stille, men veldig lytt i mellom rommene. Hørte faktisk at naboen snorket. Frokost var helt grei, og akkurat som forventet.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 511einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019 via mobile enheter

Rommet var passe stor for to personer og sengen var god å ligge i. Eneste ulempen er at bevegelse hos den andre merkes godt.
God luft og godt renhold, og hyggelig betjening.
Hotellet ligger sentralt i Sandnes.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Culptur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser