Middels service og karbonadekaker som ble servert som hamburger. Resturanten etterspurte... les mer
Vi var 3 par som gikk ut for å kose oss. God mat og drikke, men dårlig service. Kom ingen til bordet, de i baren hadde vist utrolig god tid, og køen ble bare større og større.
Nydelig burgermåltid! Store porsjoner og maten kom kjapt og det kjennes på smaken at råvarene er av god kvalitet! Rene og ryddige lokaler med en god atmosfære. Kommer garantert tilbake her igjen!
Var det andre bordet som ble gitt meny etter åpning en lørdag ettermiddag, fra bestilling til maten ble servert gikk det 45 minutt, og 4 av 8 retter var kalde. 2 retter ble refundert men først etter at servitør ville tilby brus som plaster på såret.
Vi var 3 voksne par ute for å spise og kose oss på en fredagskveld etter jobb.
Maten var veldig bra om ikke helt «Hard Rock Cafe-nivå».
Kult design på lokalet.
Støynivået var derimot meget plagsomt pga elendig akustikk i den avdelingen vi satt og fullt lokale.
Etter et langt måltid og 2-3 drinker fikk en av oss advarsel. En (slik vi opplevde det) noe overivrig ung sikkerhetsvakt mente tydeligvis at vi da var så fulle at vi holdt på å sovne. Hva???? Dette har aldri hendt oss før.
Vi var ikke beruset. Vi hadde heller ikke hatt en dråpe alkohol før vi kom.
Vi undersøkte muligheten for å få flytte til shuffleboardsiden både for lavere støynivå og for å ta et slag shuffleboard. Vi fikk da bryskt beskjed om at vi ikke kunne ta med drikken vår til shuffleboardet.
Det har vi full forståelse for men ikke tonen vi ble møtt med.
Vi satt hele tiden ved vårt eget bord og virret ikke rundt i lokalet, med unntak av når vi kontaktet personalet (smittevern).
Vi kontaktet betjeningen for å forstå hva som egentlig var problemet.
Om personalet mente vi var så beruset burde de vel ikke servert oss den siste drinken?
Da vi med vantro reagerte på den manglende forklaringen og behandlingen vi fikk, ble vi bryskt avvist, fratatt drinkene vi hadde og kastet ut av lokalet.
Meldingen var at det var en pågående pandemi og at det ikke var en menneskerett å drikke alkohol.
Beklager, men dette ble bare trist og på grensen til komisk. Vi har alle et ansvar for smittevernhensyn. Men hva hadde dette med det å gjøre? Vi satt ved bordet vårt og passet vårt og plagde ingen andre.
Som sagt har vi aldri før opplevd en slik behandling.
Det er synd da vi elsker Hard Rock Cafe-konseptet og har besøkt et titalls resturanter i flere verdensdeler. Men slik behandling av oss kunder finner vi oss ikke i. Vi kommer aldri tilbake.
Styr unna. Anbefales ikke.
Forhåndsbestilte å maten kom fortsatt 1 time forsinket og manglet en del av det vi bestilte, maten var også kald når den endelig kom.
Vi bestilte bord for mat og en time med shuffleboard etter maten. Vi var to voksne med en tenåringsgutt som storkoste oss med herlig burgermat. Alle var strålende fornøyd med både mat og service! Lokalene var store og romslige med blant annet flere shuffleboard og biljardbord. Veldig kjekk plass med fin beliggenhet i Rådhusgaten.