Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk SERVICE!”
Anmeldelse av Lille India Sandnes

Lille India Sandnes
Vurdert som nr. 20 av 86 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 17 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021

Nydelig mat og fantastisk service! De ser barna og er kjempe flinke og hyggelige med småbarnsfamilier!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 71maritaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 15 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2021

Var her med familien og må bare si at det var helt fantastisk, fantastisk god mat, fint lokale, atmosfæren var på topp og ansatte var helt utrolig dyktige og høflige

Dato for besøk: juni 2021
Takk, K533OLthomasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2021 via mobile enheter

Et skjønt sted som tok deg med til India. Menyen bestod av mange alternativer, både med og uten kjøtt. Liker du å utforske nye retter, er dette stedet å besøke. I tillegg til et svært imøtekommende personale, var maten av topp klasse. Stedet var også barnevennlig. Utseendemessig, var denne restauranten også innbydende. Alt i alt, er dette et sted vi vil besøke igjen.

Dato for besøk: april 2021
2  Takk, Anmeldersteder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2021 via mobile enheter

En fin liten Indisk restaurant, 10-12 bord, rolig og fin stemning. Oversiktlig meny. Vi hadde fire retter og storkoste oss med nydelige smaker. Kjapp og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, torer640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2021 via mobile enheter

Var her med familie, meget god mat i hyggelige lokaler. Nærmeste jeg har kommet Mother India i Kristiansand i Norge. Blir ikke siste gang.

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, 820olem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lille India Sandnes, så også på

 

Har du vært i Lille India Sandnes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.