“Hyggelig service og god mat”
Anmeldelse av Lille India Sandnes

Lille India Sandnes
Vurdert som nr. 13 av 144 Restauranter i Sandnes
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Vi ble møtt av hyggelig servitør, og fikk god indisk Mat. Gode smaker, krydder og god atmosfære. Anbefaler en tur innom :)

Dato for besøk: september 2022
Takk, sThereseF

Anmeldt 3. juni 2022 via mobile enheter

Manglende service.
God mat når vi endelig fikk all maten på bordet.. men det var dårlig service. Først kom en rett på bordet, så tok det noen minutter før neste mann fikk sin hovedrett. Nye minutter før naan brødene kom. Og til slutt da vi etterspurte ris og vann, et kjapt halvfrekt svar fra servitrisen. Omsider fikk vi også risen på bordet og kunne begynne å spise .. gode smaker, dårlig service denne gangen

Dato for besøk: juni 2022
Takk, StavangerStina
Anmeldt 23. mai 2022

Hyggelig og kunnskaprikt og hjelpsomt personale, spesielt Ranuka
Maten var skikkelig god og smaksrik..
Prøv mixed grill

Dato for besøk: mai 2022
Takk, TravelMaj9
Anmeldt 8. mars 2022

Maten var 10/10, servitørene var hyggelige men de virket uerfarne. I tillegg ventet vi over 40 minutter på en rett som var promotert. Jeg synes det var kjedelig, siden denne restauranten var en del av madugå, men effektivt sett så var det dårlig.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Shantiris
Anmeldt 7. mars 2022

Hyggelig betjening og god mat. Maten kom rimelig raskt og det var store posjoner. Lokalet var hyggeligere enn jeg oppfatter det på bildene her, mer intimt og lunt. De hadde også sør-indiske retter på menyen, noe som ikke er så vanlig.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Wacoira

Reisende som så på Lille India Sandnes, så også på

Har du vært i Lille India Sandnes? Del dine erfaringer!