Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Regionens beste pizza”
Anmeldelse av Vesuvia

Vesuvia
Vurdert som nr. 14 av 85 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 7 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Jeg har vært på Vesuvia flere ganger. De har regionens beste pizza. Bunnen er luftig og perfekt. Langtidsheving (over natten) og en heftig vedfyrt pizzaovn gjør underverker. Det italienske smørbrødet de serverer er også knallgodt. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, RagnarS_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 14 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Absolutt en pizza restaurant som må prøves. Jeg hadde Calzone med salami picante, den var helt nydelig. Her skal vi tilbake!

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Kristin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Den beste pizzaen i Sandnes og Stavanger. Fantastisk god pizza kvar gong. Smaken er verkelig god og det blir brukt ferske råvarer. Pizzabotnen er kjempegod. Eg trur at det er mange Sandnesgaukar og Siddisar som ikkje har prøvd den fantastiske, autentiske pizzaen her på Lura. Restauranten er ny. Oppfordrar alle til å bruka denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Godmatakkurat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Meget god pizza!Anbefaler å teste den ut.Trenger ikke reise andre plasser for å lete etter god pizza. Det er også sitteplasser i fint lokale.

Dato for besøk: juni 2021
4  Takk, 639birgerf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Helt nydelig pizza, sannsynligvis beste pizza i Sandnes, og vi har prøvd alt og vi elsker pizza! Herlig pizzabunn og gode smakfulle råvarer. Hyggelig service! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
4  Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vesuvia, så også på

 

Har du vært i Vesuvia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.