“Svært godt og rimelig.”
Anmeldelse av Molisana Ristorante Italiano - STENGT

Molisana Ristorante Italiano
Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Svært godt! Vi spiste Pasta Dele Casa, Pizza Bufelina og hvitløksbrød. Alt var kjempegodt. Rimelig var det også.
Anbefaler dette stedet!

Dato for besøk: august 2022
Takk, hegectk

Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Noen ganger blir det surr. Å servere alle bortsett fra 1 i et selskap på 9 er ikke en veldig god start. Spesielt når alle er ferdige å spise når siste rett ankommer bordet. Skikkelig nedtur. Maten var helt ok, men ventetiden gjør at maten smaker litt av frustrasjon og skuffelse.

Takk, Eli Marie R
Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Herregud! Hvorfor har vi ikke gått her før?
Tagliatelle med skalldyr og calsone pizza forsvant som dugg for solen så fort vi fikk smakt!
Vi bor i Sandnes og går mye ut i Sandnes og i dag fikk vi ENDELIG også smakt på maten her. Dette blir vår nye go-to spiseplass!!

Takk, 427helleh
Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Pastaenretten min var direkte dårlig; tagliatellen var overkokt og sausen som skulle være kremet var vanndig og tyntflytende. Tagliatellen svømte i saus. Kyllingen var mer kokt en stekt.

Pizzaen til min mann var trist mtp at de har skikkelig ovn. Bunnen var tørr og det var ikke mye som minnet om napolitansk stil. I tillegg var det klatter med kjip pesto på hvert stykke, noe det ikke sto noe om i menyen at der skulle være. Der var minimalt med burrata også på hvert stykke. En Big One ville vært bedre. Gå heller på Vesuvia dersom du vil ha ordentlig pizza.

Det var ikke fullt i restauranten og vi bestilte kun mat, samt vann. Vannet måtte vi etterspørre etter vi hadde fått maten.

Mannen min sa rett ut at pizzaen var ikke god da servitøren spurte. Servitøren ba oss komme tilbake for å prøve noe annet, men det gjør vi neppe og der anbefaler vi heller ikke andre å gjøre!

Takk, elim968
Anmeldt 12. april 2022

God mat men fikk ikke det jeg bestillte.
Ringte inn for å si ifra ansatt skyldte på fodora og sa jeg måtte ringe til dem.
Det er jo ikke fodora som har laget maten

Dato for besøk: april 2022
Takk, HildeG187