Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Trip.com
Expedia.com
Travelocity
Booking.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (132)
Filtrer anmeldelser
132 resultater
Vurdering fra reisende
43
53
24
4
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
43
53
24
4
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 132 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

I år har vi valgt overnattinger på "De Historiske". I natt var det Kronen som var booket. Middagen i går kveld var god og jeg spurte om de hadde lokalt og det hadde de. "KRØL" var navnet. Brygget med kvekk. Det var godt. Rommet var enkelt, men helt ok. Frokosten var helt og, men serveringspersonellet virket veldig usikre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

3 netter på Kronen gaard med hund ble en hyggelig opplevelse. Flotte, naturskjønne omgivelser og selve hotellet ligger i en nydelig beplantet hage. Hyggelige og serviceminded personalet, nydelig frokost og deilig 3 retters middag. Hotellet er del av De historiske hotellene og anbefales virkelig ❤ Ulempe med reisevei til alt, må ha egen bil.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 110hanneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2019

Hadde en av suitene med egen inngang; meget gammelt og slitt. Bla hang sengehimmel på halv 8, grunnet mangel på fester.

Veldig god tre retters middag på kvelden, men servitør glemte oss litt da hun hadde andre kjentfolk som var innom og var opptatt der. Så vi ventet en del og fikk bestikk etter vi fikk mat, brødet kom når suppen nesten var spist opp;) I forhold til prisen vi betalte for denne natta så var ikke oppholdet verdt pengene. Kom direkte ifra ett annet hotell i samme kjeden (songdalstrand) og det var noe HELT annet.

Frokosten var god, men denne gode ripssaften som jeg mener huske skulle være lokal; smakte vann og det hørte jeg andre også snakke om.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, astriveronica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Det er et utrolig koselig hotell, men alt for dyrt i forhold til hva du sitter igjen med.
Servicen i resepsjonen var helt fryktelig. Personellet bryr seg virkelig ikke om du må vente og er generelt svært lite serviceinnstilte.

Dato for oppholdet: november 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Heine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde minnestund på Kronen Gård for vår mormor og var samlet rundt 60 gjester til smørbrød og kaker. Dessverre så ble vårt besøk der en skuffelse og flere av gjestene har kommet med negativ tilbakemelding. Dette gjelder spesielt mottaket fra personalet og det virket som om vi var uønsket på stedet. Vi ble ikke ønsket velkommen, servitørene var sure, det ble ikke fylt på verken kaffe eller annen drikke og servitørene var ikke imøtekommende ved spørsmål fra våre gjester. Da vi spurte om veien til toalettene, fikk vi beskjed om at det var der vi kom inn. Vi ba også om en pause mellom smørbrød og kaker og fikk da svar tilbake om det var nødvendig. Gjestene våre ble nektet å spise vegetarsmørbrød eller glutenfrie smørbrød dersom de ikke hadde allergier eller var vegetarianere og da vi spurte om vanlig isvann til bordene fikk vi bare ekstra Olden mineralvann istedenfor. De belastet oss også for mer kuver enn det som vi hadde avtalt på forhånd og serverte oss eplemost til en kost på kr 190,/ PR. flaske - uten at vi hadde bedt om denne eksklusive drikken. Da vi tok kontakt med hotell direktøren for å gi vår tilbakemelding etter besøket, ble vi bare avfeid og de tok ingen selvkritikk eller beklaget hvordan personalet hadde oppført seg. Vi kommer aldri til å besøke Kronen Gård igjen og vil heller ikke anbefale andre å gjøre det. Vår representant for familien har også sendt en Mail til daglig leder av hele Kronen Gruppen angående vår opplevelse av besøket, men har ikke fått svar på vår henvendelse.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 400sisselp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MonikaS305, General Manager på Kronen Gaard Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019

Hei 400sisselp,

Først av alt vil jeg igjen takke for at din slektning valgte å legge minnestunden til oss. På Kronen Gaard Hotell arbeider vi alltid hardt for å sikre at maten, drikken og servicen holder en høy standard. Det er viktig for oss at merkedagene som legges til oss får en spesiell oppmerksomhet, og en fin ramme rundt arrangementet. Dette er noe vi også får svært mange gode tilbakemeldinger på. Vi synes det er veldig trist at du ikke var fornøyd med gjennomføringen av minnestunden. Som beskrevet i mailkorrespondansen vi har hatt i forkant av anmeldelsen din her på Tripadvisor, forsøkte vi å invitere deg og dine tilbake til oss på en hyggelig middag.Dette tilbudet står for øvrig fortsatt ved lag.

Med vennlig hilsen
Monika Sandvold, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser