Kjartan H
Forus Leilighetshotel
    4.8 km fra Kronen Gaard Hotel
    Se flere hoteller i Sandnes
    Anmeldt 15. januar 2024

Var her i forbindelse med jobb.
    Fikk et fint og staselig rom. Koselig restaurant og fellesområder og skikkelig hjemmekoselig!
    God mat og greie møterom. God opplevelse:)
    Dusjen var noe merkelig med vann i alle retninger, men det må være det eneste negative:)

Dato for oppholdet: oktober 2023
    Takk, bergitte c
    Anne Kristin Selvikvåg, Marketing på Kronen Gaard Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2024

Kjære Bergitte,
    Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Så kjekt å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss. Når det gjelder dusjen, beklager vi utfordringen med vannretningen, og vi setter pris på at du delte det med oss slik at vi får muligheten til å fikse opp i det.
    Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Ha en fantastisk dag!
    Mvh Anne Kristin Selvikvåg

Anmeldt 8. januar 2023 via mobile enheter

Overnattet her i forbindelse med jobb. Fikk den smaleste enkeltsengen jeg har sett -går da an å tilby 120 seng selv om en er en person på rommet; udaterte rom og bad, fikk ingen hotellfølelse av dette. Pluss for staselig fellesområder som fin restaurant, pluss for god mat og el lading av bil utenfor.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, Christine B
    Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Hyggelige og imøtekommende ansatte. Fint rom med gode senger. Middag og dessert var veldig bra. Helt ok, frokost. Noe tørt brød. Savnet frukt og noe søtt til frokosten. Fine lokaler. Greit å finne frem.

Dato for oppholdet: oktober 2020
    1  Takk, leonorea2016
    Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Dette var et greit hotell. Vi var bare på en liten weekendtur og trengte en overnatting, og hadde derfor bestilt på dette hotellet, som tilhører de Historiske Hoteller i Norge.

Veldig hyggelig betjening, pent rom (selv om jeg fortsatt ikke kan forstå hvorfor det bare er én lenestol i et dobbeltrom) og riktig god frokost med corona-tiltak.

Her reiser vi gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
    Takk, beolsen
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Da jeg bestilte rom via Hotels.com, var jeg ikke klar over at dette sjarmerende overnattingsstedet tilhørte «De Historiske hoteller». Den hyggelige velkomsten og møtet med «Kronen suiten», bekreftet at vi ikke hadde tatt inn på et ordinært «kjede-hotell». En tre retters middag basert på råvarer fra Rogaland, en koselig bar med spennende lokalt øl og en nydelig frokost bekreftet førsteinntrykket: Kronen Gaard Hotel er med sitt elskverdige personell en verdig representant for norske hotell på sitt beste !

Takk, janegila2015