“God tyrkisk restaurant”
Anmeldelse av Pasha Sandnes - STENGT

Pasha Sandnes
Anmeldt 18. mars 2024

Hyggelig lokale og store porsjoner med god mat.
Nystekt brød og kjøtt grilla over åpen flamme
Har du lyst på god mat, er dette stedet

Dato for besøk: mars 2024
Takk, siljedama

Anmeldt 18. februar 2024

Skuffelse. Vi har bestilt mat for middag. Men...Levde ikke opp til forventningene. Vanlig gatemat. Ikke verdt pengene.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, La N
Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og kjekk betjening. Lokalene er flotte og rene. Griller kyllingfilet, stekt på grillkull. Fantastisk🤩 saftig og lekkert tilbehør. Gode smaker og mette ble vi.
Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Heidi M
Anmeldt 26. august 2023 via mobile enheter

Valgte Pasha da vi ønsket å teste noe annet enn det vi vanligvis spiser. Vi ble definitivt ikke skuffet. Bestilte Beyti som er marinert kjøttdeig på spyd innbakt med lavashbrød med tomatsaus og smeltet smør. Serveres med yoghurt og bulgur. Smakte fantastisk. Vi bestilte take away, men restauranten ser også veldig fin ut. Neste gang spiser vi der.

Dato for besøk: august 2023
Takk, marieland
Anmeldt 26. juli 2023 via mobile enheter

Første besøk og vi kommer gjerne igjen. Hyggelig personale tok i mot oss. Vi fikk veldig god mat og store porsjoner til hyggelige priser.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 627ingerh