“Ikke fornøyd”
Anmeldelse av Zouq Sandnes

Zouq Sandnes
Vurdert som nr. 27 av 148 Restauranter i Sandnes
Anmeldt 22. mars 2024

Maten er god, men i går var den våt og uspiselig. Naanbrødet var helt vassent pga. vann-sausen som var i kebaben. Skuffende mat, pleier å være fornøyd, men ikke denne gangen.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Chathrine C

Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Kjempeflott lokale! Vennlig betjening og nydelig mat. Jeg har vært i Pakistan og maten her var gjenkjennbar!
Kommer gjerne igjen !

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Curiosity49636751723
Anmeldt 8. februar 2024

Synd å si det – for jeg elsker Zouq i Stavanger og gledet meg til å teste i Sandnes – men neste gang blir det nok Zouq i Stavanger igjen…

Bestilte Mango curry (som jeg har hatt før), men denne smakte… ananasjuice??? Ikke mango. Fikk til svar at «den skal være sånn, og at det sikkert smakte annerledes fordi det er en annen kokk». Noe jeg forstår. Greit nok, kokkene har sine egne varianter på de forskjellige restaurantene, men dette holdt ikke mål. Jeg forventer dessuten smak av MANGO når jeg bestiller Mango curry – ikke ananasjuice. Vi var flere rundt bordet som syntes det smakte ren juice. I så fall burde ananassmak stått oppført i menyen.

Samtidig smakte ikke Tikka Masalaen et snev av garam masala krydderet. Er alltid fint med nye varianter - men dette smakte som ferdig kjøpt glass på butikken. Hadde aldri gjettet at det var Tikka Masala vi spiste. Dessverre…

Følte personellet ble litt kalde etterpå, og vi følte at vi gjorde noe galt som stilte spørsmål med ingrediensene og var ærlige på at det har vært bedre før. De takket ikke for besøket og hadde ikke øyekontakt etter betalingen/ved avskjeden.

Skal dog sies at lokalet var nydelig og servitøren var utrolig oppmerksom. Vi fikk fort hjelp, både når det gjelder bestilling, servering og oppfølging. Pluss!

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, Caroline B
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Hadde bestilt bord til 8, fikk tildelt bord til 5. Lite imøtekommende personale. Mat helt på det jevne. Bestilte dessert, men ba om regningen da desserten ikke hadde kommet etter 35 min. Da var den plutselig klar (les: glemt bestilling).
Nei, dette holder ikke mål. Litt ydmykhet hadde nok rettet opp inntrykket noe. Alt i alt: Mat ok, dårlig service. Sandnes har andre gode spisesteder, velg heller en av dem.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Gaute R
Anmeldt 21. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat! En veldig spennende meny med mye å velge i. Veldig god service og hyggelig betjening. Lokale og atmosfæren er også veldig fin. Anbefales på det sterkeste, vi kommer igjen!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Ingrid W

Reisende som så på Zouq Sandnes, så også på

Har du vært i Zouq Sandnes? Del dine erfaringer!