“Beklager Olivia , ikke godt nok”
Anmeldelse av Olivia Vågen

Olivia Vågen
Vurdert som nr. 47 av 148 Restauranter i Sandnes
Beskrivelse: Innerst i Gandsfjorden, midt i hjerte av Sandnes sentrum ligger vår største restaurant hittil – Olivia Vågen. Restauranten strekker seg over to etasjer med en stor takterrasse som blir et fantastisk sted å nyte mat, drikke og utsikten over byen. Inne har vi en stor bar, flere chambre séparée til private selskaper og selvfølgelig masse plass til sultne gjester. Hver Olivia-restaurant er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Vågen er inspirert av sydlige Palermo på Sicilia. I tillegg til et lite utvalg lokale retter fra Palermo finner du så klart også klassikere du kanskje har smakt hos oss før hvis du har besøkt oss andre steder.
Anmeldt 28. mai 2023

Dette var ikke godt nok levert. Vi hadde bestillt bord, og kun 2 etasje var tilgjengelig. Vi ble klemt oppi tre andre bespisende par. Meny kartet vi fikk stemte ikke med det som jeg hadde sett på menyen i forkant, den vi fikk se var mindre og inneholdt ikke et par av de rettene jeg hadde gledet meg til. Betjening så ikke gjestene og var vanskelig å få kontakt. Når vannet kom på bordet måtte dette skiftes grunnet “rusk” oppi, dette tok for lang tid å ordne oppi. Da maten kom var det ikke noe å utsette på den, men synes den bar preg av raskhet, at smakene ikke hadde fått tid til å gi dypde. Servitøren skal ha pluss poeng for at han viste at de ikke hadde levert godt nok.

Takk, 225anetter
Olivia Restaurants, Owner på Olivia Vågen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2023

Hei,

Så trist å høre at du hadde en så dårlig opplevelse under oppstartsfasen av vår nye restaurant.
Vi hadde satt stor pris på om du kunne kontakte vår restaurantsjef Julie på julie.aguilar.teigland@olivia.no så hun kan komme i kontakt med deg.

Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Kaos. Halvfull restarant, uten sjanse til å få bord. De sa at de ikke kunne slippe fler inn pga bemanning. Ingen bemann. Ingen rest

Takk, Marit Ravndal K

Hei Marit,
Vi beklager for den dårlige opplevelsen du hadde hos oss under nyåpningen av vår største restaurant så langt.
Ønsker deg en fin sommer.

Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Flott plass , god plass, men ingen adgang til tross for mye ledig. Vent med å åpne resturant til dere hsr kapasitet til å to imot gjester. Ingen info på bookingsiden om at man må bestille dagen før for en søndagsmiddag. Dette var skuffende og en dårlig start😫😫😫

Takk, 279PaterK

Hei,
Vi beklager så mye for den dårlige opplevelsen rundt oppstart av vår nye restaurant.
Vi håper på å se deg igjen hos oss nå som alt har begynt å falle litt mer på plass.
Ønsker deg en fin sommer!

Anmeldt 3. august 2024

Dato for besøk: august 2024
Olivia Restaurants, Owner på Olivia Vågen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2024

Anmeldt 3. august 2024

Dato for besøk: juli 2024

Reisende som så på Olivia Vågen, så også på

Har du vært i Olivia Vågen? Del dine erfaringer!