Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Sabi Sushi Sandnes

Sabi Sushi Sandnes
Vurdert som nr. 5 av 84 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 17 - USD 51
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen.Vi bruker bare ferske råvarer som har reist kortest mulig.Vår mat er modig i sin enkelhet.Vi søker å la de naturlige smakene få fritt spillerom - uten unødvendige forstyrrelser.Vi tror på det enkle, den rene råvare og det gode håndverk.Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag dessverre har glemt.Dette er Sabi Sushi.
Anmeldt 23. september 2020

Helt utrolig mat, interiør er blitt oppdatert nylig, men menyen har forblitt den samme, eller er dette utrolig, kommer hit flere ganger i året

Dato for besøk: august 2020
Takk, mrhellobird
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 190 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Spiste sushi. Vi var veldig godt fornøyd. Deilig smaker på sushi og vi hadde både maki og nigiri. Hyggelig betjening. Kommet igjen

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Gudrun H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

For en som har bodd i Oslo i 7år så er dette altfor dyr sushi med lite tilbud. De har omtrent aldri tilbud på noe. Sushien er god, men nesten ikke vært det hvis du skal bli mett. Det eneste som lønner seg er lunsjmenyen. Men da bestemmer du ikke hva du får og derfor er ikke alltid denne like god. Men da får du mye mat for pengene. Merker forskjell på sabi resturantene i Rogaland og tror dette må være enn av de bedre. De har hyggeligere lokaler og ansatte i forhold til kvadrat, Bryne og Tvedt.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 91AnnaBV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Denne Sushi restauranten er et must om du er i Sandnes. Vi voksne + ungene på 7 og 9 år bare elsket all maten. Ikke en smule igjen, så stedet kan varmt anbefalesLitt dyrt kanskje, men vel verdt det for den beste sushien vi har spist.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, elisabethhL763MO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019

Sabi holder nivået fortsatt. Beste sushien i Sandnes. God kvalitet på risen. Mye variert på menyen og combo menyer som passer flere anledninger. Syns fortsatt prisene er litt stive, men ikke skremt bort av den grunn.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, torstein79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabi Sushi Sandnes, så også på

 

Har du vært i Sabi Sushi Sandnes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din