Kan begynne med det lille som var bra her og det var lekeplassen. Vi bodde i hytte 2, det var 6 små hytter i samme bygning. Med do/oppvask for kjøkkenutstyr i enden på bygget. Dette var i samme rom med dør i mellom. Her var den en vond lukt som var der så lenge vi var her. Inne på doen var det kun kaldt vann i krana samme hvor mye vi skrudde på den som viste varmt og kaldt vann flere ganger i løpet av dagen. Sa i fra til hun som kom å sjekka hyttene etter utsjekk. Men ho trodde ikke på oss og bare gikk når vi sa hun kunne gå inn å sjekke. Det var også tomt for dopapir når vi kom til bake til hytta ved halv sju tiden ene kvelden. Nytt dopapir kom ikke før litt over kl. 11 dagen etter. Det ble heller ikke tatt noen vask inne på doen da. Så heller ikke ut til at det var tatt noen vask dagen før da de samma flekkene på gulv og do var der dagen etter. Støvete var det også der. Kjøleskapet i hytta var møkkete, men vi hadde kjølebag som gikk på strøm så brukte den. Sa i fra om kjøleskapet da vi dro. Snakket da med en mann som sa vi skulle sagt i fra med en gang. Men da får neste som kommer å leier se om det er vasket der. Var også fettflekker/matsøl oppover veggen i kjøkkenkroken. Hytta var utstyrt med kjøkkenutstyr for de som ikke har med seg det. Men husk oppvaskbørste.