Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette var en skuffelse”
Anmeldelse av Cucina Italia

Cucina Italia
Vurdert som nr. 75 av 84 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2021

Bestilte Lun focaccia med kylling, salat med parma og barnepizza (napoli). Først fikk fruen en salat uten parma, vi sa fra og hun fikk noen skiver slengt oppå. Den «lune» focacciaen var glovarm, knøttliten og med alt for mye olivenolje (var bare ekkelt) i tillegg til tørr smakløs kylling. Pizzaen til minstemann var et flatbrød av en pizza med alt for mye ost som minnet mer om pizzatopping enn mozzarella, og skinken minnet fælt om noe fra en hermetikkboks, tomatsausen smakte bare oregano. Rett og slett en stor skuffelse, denne plassen har tapt seg kraftig siden sist vi var her. Her kommer vi ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, A2549KOandreasd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 38 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Styr unna.
Hørtes veldig godt ut med pasta bolognese med parmesan ost, selv om prisen var dyr fristet det...
Smakløst, vannet fra pastaen var i bunn av tallerken, kjøttdeigen var helt smuldret og sausen... og parmesanen...hvor var den gjemt....Godt de hadde piffi og ketshup...

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Tonetorg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Ikke god pasta i det hele tatt! Carbonara gikk ikke å spise! Var nødt til å bytte til pizza. Den smakte ikke godt heller..
Anbefaler ikke☹️
Vil bare minne om at service er nok god. Etter at vi hadde sagt at pasta smakte dårlig, jenta bare spurte med en gang om vi ville hatt noen annet.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 705liudak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2019

Bestilte pasta alfredo som var smakløs og kyllingen var tørr. Ser at alle andre også skriver det samme så kansje det bør bli gjort en endring?

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, IdajosefinHA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2019

Etter anbefaling fra servitør bestilte jeg salaten med Parmaskinke og focaccia til.
Jeg fikk to tørre skiver og en salat som var brun i kantene og dvask. Parmaskinken bestod av 90% fettrand og de hadde spandert to tynne skiver med bøffelost og hele tre cherrytomater på meg... thats it.
Etter å ha pillet vekk alt det hvite seige fettet satt jeg igjen med to skiver ost og tre cherrytomater som var spiselig.
Jeg gikk til servitøren og klagde, og fikk et likegyldig spørsmål om hva jeg ville de skulke gjøre. Jeg sa jeg ville ha en annen rett, det fikk jeg ikke.
Jeg forklarte at salaten var uspiselig, og at jeg da ville ha pengene tilbake.. Det fikk jeg heller ikke.
Da jeg gikk derifra stod kokken med kryssede armer og stirret etter meg.
Elendig mat, elendig service, og ufordragelig holdning.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Enigma_Kaya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cucina Italia, så også på

 
Sandnes, Rogaland
Sandnes, Rogaland
 

Har du vært i Cucina Italia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.