“GOD kaffe.”
Anmeldelse av Coffeeberry Sandnes

Coffeeberry Sandnes
Vurdert som nr. 1 av 6 Smått og godt i Sandnes
Beskrivelse: MED GOD SMAK I MUNNEN Kaffen du får på Coffeeberry er brygget på førsteklasses, sporbare råvarer. På den måten får kaffebonden den prisen han fortjener, og du kan nyte byens beste kaffe med verdens beste samvittighet. Det samme gjelder maten, som langt på vei er kortreist. EKTE KJÆRLIGHET Folk og kaffe hører sammen. Så enkelt er det. Kjærligheten til den virkelig gode kaffen, og de som vet å sette pris på den, var utgangspunktet for Coffeeberry. For vi vil gi deg en fantastisk kaffeopplevelse. Hver gang – enten du er på farten, eller har noen minutter til å nyte en kopp eller to hos oss.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Ofte innom og kjøper GOD kaffe. Dette er en cafe med sjel. Veldig god mat og naturligvis kaffe. De ansatte er trivelige og flinke. Gla i dette stedet!

2  Takk, st_lee2015

Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Fikk det jeg betale for, bra sted. Passe godt som møte plass , anbefale ! Vil kom tilbake neste gang når besøk sandnes .

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, Fjelllandsby
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Hyggelig par som driver denne plassen. Utsøkt service,kjempe god kaffe og smørbrød og snack,koselig plass! Og rett ved bussen hvis en må vente litt. Anbefaler å prøve deres chailatte 🤩

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Betty G
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Jeg går ofte innom Coffee Berry når jeg er i Sandnes sentrum. Personalet og spesielt eierne er alltid hyggelige og de virker genuint interessert i kundene sine. Du føler deg varmt velkommen!

Kaffen de serverer er veldig god. Jeg anbefaler håndbrygg. Liker at de varierer fra dag til dag på hvor kaffen kommer fra.

Dette stedet anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2019
Takk, mathiassen89
Anmeldt 8. september 2019

Fantastisk service og veldig god kaffi. Gode kaker og gjærbakst. Bra beliggenhet rett ved siden av jernbanestasjonen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, kaareingve

Reisende som så på Coffeeberry Sandnes, så også på

Sandnes, Rogaland

Har du vært i Coffeeberry Sandnes? Del dine erfaringer!