Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk thaimat!”
Anmeldelse av Royal Thai Restaurant

Royal Thai Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 88 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 7 - USD 18
Kjøkken: Asiatisk, Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Royal Thai er et spisested som tilbyr ekte Thai mat laget fra bunnen av med ferske råvarer. Vi har en lekekrok for barn, og et trivelig lokale for en hver anledning. Vi tilbyr sitteplasser om du vil spise i lokalet, catering og, take-away.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette er vår absolutte favoritt når det gjelder thai-restaurant. Vi har besøkt mange thai-restauranter i London, men maten på Royal Thai kan utvilsomt måle seg blant de beste.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Siryd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 201 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Sandnes i hundre retten som var kyllingsuppe med rød karri var utmerket. Kokken på dette stedet lager usedvanlig god mat. Et av de beste spisestedene i byen.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, leiknys2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk kyllingsuppe og hyggelig betjening. Kommer snart tilbake ettersom atmosfæren også var god.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 781Anne49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Var her med frue og sønn. Kyllingsuppe var fantastisk god og smakfull. Obs litt sterk, med digg. Hyggelig betjening og fine lokaler (på innsiden). Veldig tegn på at skinnet bedrar. Bygningen er falleferdig, men inne er det hjerterom. Takk for maten.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten etter å ha lest alle de gode anmeldelsene i TripAdviser. Hyggelig betjening, rask og god service og rene lokaler. Litt enkel standard. Maten så bra ut men smakte ikke fantastisk. Litt skuffet. Dette kan bli bedre!☺️

Dato for besøk: august 2018
Takk, mrifreak68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Royal Thai Restaurant, så også på

 

Har du vært i Royal Thai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.