“Vinn eller forsvinn”

Kjøkken: Bar, Pub
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 26. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk arrangement der to bryggerier kjemper blindt til 3 retters middag levert fra NOI( fantastisk god mat) I dag var det Ægir versus Qvart.

Takk, 330kjelll
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2018

Hei Kjell

Tusen takk for flott tilbakemelding!
Kjekt å høre at dere koser dere på Vinn eller Forsvinn, og ja, maten er fantastisk :)

2024 av 82 anmeldelser

Anmeldt 26. april 2018 via mobile enheter

Alltid godt utvalg og garantert masse som faller i smak. 31 tappelinjer og enda mer på flaske. Ølinteressert....da er dette plassen!!

Takk, Jone Hope L

Hei Jone

Tusen takk for tilbakemelding, kjekt å høre at dette er plassen for de ølinteresserte ;) Vi har også over 300 sorter på flaske/boks, så det er mye gøy her.

Håper vi ser deg igjen :)

Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Dette må være den beste plassen for øl i Sandnes. Prisene er ok i forhold til lignende steder i Stavanger. Lokalene er ikke de kuleste.

Takk, FrodeI

Takk for tilbakemelding Frode

Håper vi er best innen øl i Sandnes, beskjedent så mener vi at vi er blant de beste i distriktet, hehe :) Det er kjekt at folk bruker gode ølplasser uansett om det er i Sandnes eller Stavanger.

Tusen takk for besøket og håper vi ser deg igjen

Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

En favoritt for oss som bor i Sandnes. God service, godt utvalg og gode priser.
Verdt en tur om du er på besøk i byen, og setter pris på en god øl 🍻

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 427helleh

Hei Helle

Tusen takk for en flott tilbakemelding :)
Kjekt å se at det som er vår satsningsområde leverer hos deg, altså god service, godt utvalg. Vi liker at folk får en opplevelse når de er innom oss.

Anmeldt 28. november 2017 via mobile enheter

Ølbar med meget godt utvalg i forskjellige ølsorter. Hyggelig betjening. Litt trekk for at det kun serveres ølplanke på tirsdager og onsdager.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Espen B
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2018

Hei Espen

Takk for fin anmeldelse. Grunnen til at vi kjører planken onsdager og torsdager er fordi vi har en ukeplan som skal fronte forskjellige ting. Vi har tappetårn dager på mandag og tirsdag, onsdag og torsdag er det som nevnt planken. Lørdag kjører vi på med best før... og søndag er det 49 som står i fokus.
Så vi har litt forskjellig fokus på de fleste dager, men tar tilbakemeldingen til etterretning.

Tusen takk for anmeldelse og håper vi ser deg igjen hos oss :)

Reisende som så på Melkebaren, så også på

Sandnes, Rogaland

Har du vært i Melkebaren? Del dine erfaringer!