Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt øl”
Anmeldelse av Melkebaren

Melkebaren
Vurdert som nr. 8 av 84 Restauranter i Sandnes
Kjøkken: Bar, Pub
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Se dagens tavle, mye godt i glasset. 31 forskjellige på tapp + over 300 på flaske og boks. Norsk og utenlandsk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 330kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Tusen takk for besøket ditt Kjell L!

Godt å høre at du hadde en flott opplevelse hos oss, og ja, med 300 flasker og 31 forskjellige på tapp så bør de fleste finne noe som kan friste :)

Og tusen takk for at du ville dele din opplevelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 79 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Masse god øl for de ølinteresserte både på tap og på flasker. Sandnes’s beste øl-pub med god margin. Lokalet kunne vært lysere - ikke det tunge pub-looket, men dette er smak og behag.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 543perg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Per G

Takk for tilbakemeldingen, vi har som mål om å alltid være en av de beste ølbarene i distriktet så godt at du også synes vi er best i Sandnes :)

Som du sier så er tingene rundt lokalet smak og behag :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Uteservering og musikken er det første man ser/hører. Kommer inn i en koselig lokale til en fantastisk ølvert som kan jobben sin.
Vi ble anbefalt "Planken" hvor man får 5 glass med valgfri øl, mange å velge mellom. Vi ba han velge. Ble fortalt om de forskjellige ølene og hvor de er brygget. Fantastisk! ☺️

Dato for besøk: juli 2018
Takk, almazvm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Almaz M

Er så kjekt å høre slike tilbakemeldinger :) veldig viktig for oss at våre verter tar godt imot gjestene og klarer å ta dere med å en liten reise i øl :)

Med våre 31 tappelinjer så skal det være mye godt på til enhver tid :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Dette er stedet i Sandnes for den som vil smake og drikke litt spennende og godt øl.
Baren er spesialist i øl og har et meget godt sortiment...

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, pauljK1306RF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei Paul J

Tusen takk for flott tilbakemelding.
Som du sier så er vi plassen i Sandnes dersom du jakter litt etter spennende og godt øl.

Kjekt at du bruker tiden din til å gi oss tilbakemelding, settes pris på!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Mye godt øl på menyen. Oppdateres jevnlig. På fine dager er uteservering mulig. Verdt å besøke om man er i Sandnes.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 249sveinungr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei Sveinung.

Takk for at du var innom og sjekket oss ut og at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding på din opplevelse!
Med 31 tappelinjer så skiftes det ut en del øl i ny og ne, så ta gjerne turen innom for en ny opplevelse :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Melkebaren, så også på

 

Har du vært i Melkebaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din