Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt utvalg, kompetente ansatte”
Anmeldelse av Melkebaren

Melkebaren
Vurdert som nr. 8 av 84 Restauranter i Sandnes
Kjøkken: Bar, Pub
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Melkebaren er plassen å gå i Sandnes hvis du er glad i øl. STORT utvalgt og veldig kompetente ansatte! Disse vet hva de snakker om og i tillegg er de veldig hyggelige. Liker plassen, atmosfæren og rommet. Kan anbefales for venner, i jobbsammenheng, par og om du bare vil sitte for deg selv med noe godt i glasset.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Daniel d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei dossi78

Tusen takk for en flott tilbakemelding og at du tok deg tid til å gi oss dine tanker.
Vi er veldig opptatt av å gi kundene våre god service og en god reise innen øl og det virker som vi har gjort det her hos deg.

Tusen takk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 79 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Dette er en plass for å få god service, nydelig øl og en plass for å komme i god stemning! Her har de fat,glass , boks så man kan velge og vrake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, erikkI4089BO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei Erik K.
Tusen takk for en flott tilbakemelding :) Kjekt å høre at de 2 tingene vi virkelig står for kom frem i din opplevelse, nemlig øl og service!

Veldig kjekt at du ville bruke tiden din til å gi oss en god tilbakemelding og ha en fortsatt flott førjulstid :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Velsig trivelig stemmning og veldig hyggelig og hjelpsomt personell.
Jeg fikk god hjelp til å velge den rette ølen.
Stort utvalg av jule øl for smaking i godt lag.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Bjarth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei Bjarth

Tusen takk for flott tilbakemelding.
Godt å høre at bartender hjalp deg til rett valg, kjempebra!

Vi har vel rundt 90 juleøl på menyen i år, så det skal være litt av hvert der også ja.
Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Se dagens tavle, mye godt i glasset. 31 forskjellige på tapp + over 300 på flaske og boks. Norsk og utenlandsk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 330kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Tusen takk for besøket ditt Kjell L!

Godt å høre at du hadde en flott opplevelse hos oss, og ja, med 300 flasker og 31 forskjellige på tapp så bør de fleste finne noe som kan friste :)

Og tusen takk for at du ville dele din opplevelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Masse god øl for de ølinteresserte både på tap og på flasker. Sandnes’s beste øl-pub med god margin. Lokalet kunne vært lysere - ikke det tunge pub-looket, men dette er smak og behag.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 543perg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MikalBerg, Daglig leder på Melkebaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Per G

Takk for tilbakemeldingen, vi har som mål om å alltid være en av de beste ølbarene i distriktet så godt at du også synes vi er best i Sandnes :)

Som du sier så er tingene rundt lokalet smak og behag :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Melkebaren, så også på

 

Har du vært i Melkebaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din