Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Greit nok”

Peking Cuisine Restaurant
Vurdert som nr. 58 av 87 Restauranter i Sandnes
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018

Stedet er pusset opp og lokalene er mye finere enn før. Dessverre skuffet maten. Vi spiste lunsj, og min pepperbiff var merket "sterk" i menyen. Den var i grunn kjedelig, på grensen til smakløs. Hyggelig betjening, og pluss for brus fra glassflaske.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, eileenyhaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 37 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Her serveres det jevnt over smakfulle kinesiske retter, pent anrettet. Men noen av de som serverer kunne godt ha oppført seg mer kundevennlig. Dette gjelder både stirring på kunder, gå i veien for kunder og stå og henge i kasseområdet.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Bestilte 3 takeaway retter..nuggets, karry kylling og Kylling i sitronsaus. I barnemeny var det en (1) nuggets og to pølsebiter. Kylling med Karry, der var sausen utvannet og deretter smaken tam. Kylling med sitron sausen ble kylling med søtsur saus, antagelig fordi personen i telefonen ikke kunne norsk og dårlig i engelsk. Stort sett grei nok mat her, men ikke idag.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 908sverrer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Meget bra Kina restaurant. Akseptable priser, God mat hurtig servering. Blide og hyggelig servitører

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, henning07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Grei familie restaurant i Sandnes.
God mat og god service i hyggelige omgivelser. Har spist der i mange år.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, bjorneriksensgreier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peking Cuisine Restaurant, så også på

 

Har du vært i Peking Cuisine Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.