“God mat”

Peking Cuisine Restaurant
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 20. januar 2019

Vi spiste buffe´ der på fredagskveld, koster 238 kr. Det koster samme på lørdag. Søndag er dyrere. Maten og utvalget var god men det tok tid før de kom med påfyll. Jeg spurte etter chilisaus og fikk den men eieren spurte meg om han kunne få den tilbake, selv om det var bare oss som satte der og spiste. Merkelig ja. Han var redd at jeg spiste opp hele chilisausen hans? Ellers er betjeningen hyggelige.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, MyD140713

Anmeldt 9. november 2018

Stedet er pusset opp og lokalene er mye finere enn før. Dessverre skuffet maten. Vi spiste lunsj, og min pepperbiff var merket "sterk" i menyen. Den var i grunn kjedelig, på grensen til smakløs. Hyggelig betjening, og pluss for brus fra glassflaske.

1  Takk, eileenyhaga
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Her serveres det jevnt over smakfulle kinesiske retter, pent anrettet. Men noen av de som serverer kunne godt ha oppført seg mer kundevennlig. Dette gjelder både stirring på kunder, gå i veien for kunder og stå og henge i kasseområdet.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Oeyvind L
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Bestilte 3 takeaway retter..nuggets, karry kylling og Kylling i sitronsaus. I barnemeny var det en (1) nuggets og to pølsebiter. Kylling med Karry, der var sausen utvannet og deretter smaken tam. Kylling med sitron sausen ble kylling med søtsur saus, antagelig fordi personen i telefonen ikke kunne norsk og dårlig i engelsk. Stort sett grei nok mat her, men ikke idag.

Takk, 908sverrer
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Meget bra Kina restaurant. Akseptable priser, God mat hurtig servering. Blide og hyggelig servitører

2  Takk, henning07

Reisende som så på Peking Cuisine Restaurant, så også på