“Afternoon tea”
Anmeldelse av GamlaVærket

GamlaVærket
Vurdert som nr. 19 av 148 Restauranter i Sandnes
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Prisbelønnet, særpreget serveringssted med kafè, bakeri, kaffebrenneri, hotell og flere restauranter. Det legges stor vekt på at maten og menyene er bygget på norske, og ikke minst lokale mattradisjoner.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Flott arrangement!
Gode kaker og smørbrød. Mye mat!
Vi klarte ikke spise opp og spirte om å få med rester. Set kunne vi ikke, «det er ikke lov». Veldig dumt.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Jeanettegb
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Kjære Jeanette

Takk for skryt av vårt Afternoon Tea arrangement som er blitt så populært, fullbooket hver gang. Når noen grupper kommer færre enn bestilt, er det vanskelig for oss da fatene med mat står klare. Vi kan dessverre ikke gi mulighet til å ta med hjem da det ikke er betalt for de som ikke dukket opp. Vi kommer fra nå av til å ha bindende påmelding. Håper på forståelse og kjekt å høre at dere koste dere. Velkommen til nye Afternoon Tea arrangement i 2019.

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Verdens beste plukkfisk ble servert av meget hyggelig betjening. Jeg kommer tilbake og smaker på lutefisken fra Brødrene Berg!

Dato for besøk: november 2018
Takk, kristiankrok
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei Kristian

Herlig , håper det smaker! Vi går mye skryt av lutefisken også i år. Brødrene Berg leverer!

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Stille kveld i byen en søndagskveld og nylig ankommet byen på jakt etter noe å spise og havnet på Gamla Værket, en restaurant i et kompleks med flere spise- og drikkesteder. Noe begrenset meny med kjøtt og et par fiskeretter. Velsmakende og godt, både hovedrett og dessert.

Takk, 272gunnarh
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Gunnar H

Takk for koselig anmeldelse av søndagsbesøk hos oss. Håper vi ser deg snart igjen når du er i byen!

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var tre damer som spiste middag og koste oss i mange timer på GamlaVeerket.
To valgte kveite og denne var flott arrangert og smakte fortreffelig. Den ene valgte and og som også var nydelig arrangert og som i tillegg smeltet i munnen.
Veldig god service av personalet og kvelden fløy avgårde.
Hit kommer vi helt garantert tilbake.

Takk, gerdtove
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018

Kjære gerdtove

Vi vil få takke for veldig koselig og fin stemningsrapport fra middag hos oss. Det gleder våre hjerter. Kom snart igjen når dere skal kose dere:)

Anmeldt 20. oktober 2018

Ruslet gjennom sentrum og kom til en utrolig koselig og sjarmerende restaurant. Vårt første møte med Sandnes var perfekt når det gjelder mat :) Vi fikk servert nydelig mat, vin og dessert - og servicen var upåklagelig. Kommer vi til Sandnes igjen blir det garantert et besøk på GamlaVaerket. Takk !

Takk, Inger L
Bente A, Leder  på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018

Heisan Inger, så kjekt å høre. Det liker vi å høre. You made our day:)

Reisende som så på GamlaVærket, så også på

Har du vært i GamlaVærket? Del dine erfaringer!