Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna!”
Anmeldelse av GamlaVærket

GamlaVærket
Vurdert som nr. 19 av 87 Restauranter i Sandnes
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Prisbelønnet, særpreget serveringssted med kafè, bakeri, kaffebrenneri, hotell og flere restauranter. Det legges stor vekt på at maten og menyene er bygget på norske, og ikke minst lokale mattradisjoner.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Innom for å få en deilig kopp kakao tidlig en morgen. Servicenivået har ikke steget siden sist jeg var her. Jeg har latt det fare flere ganger med dårlig service fordi maten og stedet har vært unikt. I dag var hele 4 stk på jobb, men det tok sin tid å få bestille en kopp kaffe og en kakao.

Kakaoen var langt fra deilig, den var beisk i smaken og uten sødme i det hele tatt.

Det er synd for gamlaværket har nydelige lokaler og en flott atmosfære, men dette blir nok mitt siste besøk her.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, hayleyanitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Kjære Hayley Anita

Det er leit st du ikke likte den varme sjokoladen vår laget av ordentlige sjokoladepletter. Hadde du gitt oss beskjed på plass, hadde du selvfølgelig fått ny med litt sukker i. Vi hadde full restaurant til julelunsj i går, så beklager hvis vi brukte lang tid på å lage kakaoen din. Vi ønsker deg en riktig God jul!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (271)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 271 anmeldelser

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

En mandags kveld like før jul og bra med folk, overraskende nok. Julebuffeten var dyr og dårlig. Ribba var tørr, pinnekjøttet svømte og bitene var vanskelige å få tak på. Potetene var harde og tilbehøret forøvrig manglet smak. Medisterkakene var brukbare men "reddet ikke kvelden" Desserten var så som så - for 498 forventer man litt mer enn Coop kransekake og småkaker fra samme kjede.
Medspiserene gikk for vegetar og de var smått fornøyd - det redder 3-eren.
Eplemosten fra Langnes gård var meget god.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Stille kveld i byen en søndagskveld og nylig ankommet byen på jakt etter noe å spise og havnet på Gamla Værket, en restaurant i et kompleks med flere spise- og drikkesteder. Noe begrenset meny med kjøtt og et par fiskeretter. Velsmakende og godt, både hovedrett og dessert. Bodde på hotell 1/2 times gåtur unna, nok til å bli sulten på veien til, og hjelp til fordøyelse på hjemtur.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære Gunnar H

Vi takker for fin stemningsrapport fra søndagsbesøk hos oss og ønsker deg velkommen tilbake igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Tja, vi betalte 399 kr per person og samtlige i følget var enige i at den maten vi fikk servert ikke var verdt de pengene! Lokale er hjemmekoselig med masse stearinlys og beliggenheten er ypperlig, men desverre er det ikke nok med fint interiør og lys. Buffén var sparsommelig, ribba var til dels brent og tørr, pinnekjøttet likeså. Riskremen var ikke tykk og luftig, brødet var velsmakende da.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Bredenbekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære Bredenbekk

Vi synes det var leit å høre at dere ikke hadde en god opplevelse hos oss med Julebuffet som vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde gjester. Pinnekjøtt fra Idsøe og hjemmelaget ribbe av jærgris, kun beste kvalitet. Vi ønsker dere en riktig god og fredfull jul!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Da vi fikk høre at det var nøttestek på menyen, så måtte vi ta turen innom. God atmosfære og god service. Takk for at dere har god vegansk mat på menyen. Var virkelig verdt turen

Dato for besøk: november 2018
Takk, christianoV1556BJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Heisan Christiano

Tusen takk for skryt av vegansk på meny og av Nøttesteken dere spiste. Kjempekoselig å høre da vi har fokus på sunne matvalg og at vi har noe for alle smaker . Det er flere og flere som bestiller denne. Velkommen snart tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på GamlaVærket, så også på

 

Har du vært i GamlaVærket? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.