“årets lutefiskmiddag”
Anmeldelse av GamlaVærket

GamlaVærket
Vurdert som nr. 19 av 144 Restauranter i Sandnes
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Prisbelønnet, særpreget serveringssted med kafè, bakeri, kaffebrenneri, hotell og flere restauranter. Det legges stor vekt på at maten og menyene er bygget på norske, og ikke minst lokale mattradisjoner.
Anmeldt 23. desember 2018

jeg og noen i familien bestilte bord på gamlaverket for julemiddag.
jeg hadde bestemt meg for lutefisk,men det ble en skuffelse.
tilbehøret var godt men fikk bare et stykke fisk dette sa jeg til kelneren
da hun kom og ryddet.da hun var ferdig å rydde bordet kom hun og sa
at jeg kunne fått påfyll,men det var litt sent
jeg gikk og kjøpte meg en burger så jeg ble forsynt for kvelden.

terje fagerli.

Takk, Siri M
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018

Hei Terje

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding fra besøket hos oss.
Vår Lutefisk er som hvert år fra Brødrene Berg fra Værøy i Lofoten og vi serverer standardstykker på 200 gram. Dette bruker å være nok mat, men for de som ønsker står det i menyen at vi gjerne serverer påfyll mot et lite tillegg.
Det var leit å høre at du ikke ønsket dette.
Vi ønsker deg en fortsatt God jul!

Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Innom for å få en deilig kopp kakao tidlig en morgen. Servicenivået har ikke steget siden sist jeg var her. Jeg har latt det fare flere ganger med dårlig service fordi maten og stedet har vært unikt. I dag var hele 4 stk på jobb, men det tok sin tid å få bestille en kopp kaffe og en kakao.

Kakaoen var langt fra deilig, den var beisk i smaken og uten sødme i det hele tatt.

Det er synd for gamlaværket har nydelige lokaler og en flott atmosfære, men dette blir nok mitt siste besøk her.

1  Takk, hayleyanitah
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Kjære Hayley Anita

Det er leit st du ikke likte den varme sjokoladen vår laget av ordentlige sjokoladepletter. Hadde du gitt oss beskjed på plass, hadde du selvfølgelig fått ny med litt sukker i. Vi hadde full restaurant til julelunsj i går, så beklager hvis vi brukte lang tid på å lage kakaoen din. Vi ønsker deg en riktig God jul!

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

En mandags kveld like før jul og bra med folk, overraskende nok. Julebuffeten var dyr og dårlig. Ribba var tørr, pinnekjøttet svømte og bitene var vanskelige å få tak på. Potetene var harde og tilbehøret forøvrig manglet smak. Medisterkakene var brukbare men "reddet ikke kvelden" Desserten var så som så - for 498 forventer man litt mer enn Coop kransekake og småkaker fra samme kjede.
Medspiserene gikk for vegetar og de var smått fornøyd - det redder 3-eren.
Eplemosten fra Langnes gård var meget god.

1  Takk, Roy50srg
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Stille kveld i byen en søndagskveld og nylig ankommet byen på jakt etter noe å spise og havnet på Gamla Værket, en restaurant i et kompleks med flere spise- og drikkesteder. Noe begrenset meny med kjøtt og et par fiskeretter. Velsmakende og godt, både hovedrett og dessert. Bodde på hotell 1/2 times gåtur unna, nok til å bli sulten på veien til, og hjelp til fordøyelse på hjemtur.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 272gunnarh
Bente A, Salgssjef på GamlaVærket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære Gunnar H

Vi takker for fin stemningsrapport fra søndagsbesøk hos oss og ønsker deg velkommen tilbake igjen!

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Tja, vi betalte 399 kr per person og samtlige i følget var enige i at den maten vi fikk servert ikke var verdt de pengene! Lokale er hjemmekoselig med masse stearinlys og beliggenheten er ypperlig, men desverre er det ikke nok med fint interiør og lys. Buffén var sparsommelig, ribba var til dels brent og tørr, pinnekjøttet likeså. Riskremen var ikke tykk og luftig, brødet var velsmakende da.

Takk, Bredenbekk

Kjære Bredenbekk

Vi synes det var leit å høre at dere ikke hadde en god opplevelse hos oss med Julebuffet som vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde gjester. Pinnekjøtt fra Idsøe og hjemmelaget ribbe av jærgris, kun beste kvalitet. Vi ønsker dere en riktig god og fredfull jul!

Reisende som så på GamlaVærket, så også på

Har du vært i GamlaVærket? Del dine erfaringer!