Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott sted for hele familien

Her er det mange kilometer grusveier og flotte skogstier som passer for både store og små. Jeg... les mer

Anmeldt 26. oktober 2020
Norw50
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Rekreasjon

Flott turområde for hele familien, hele året. Det er mange alternative sti- og sktivitetsvalg. Det... les mer

Anmeldt 6. mars 2020
leivs2020
via mobile enheter
Les alle 68 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
48
19
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
19
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 68 anmeldelser
Anmeldt 26. oktober 2020 via mobile enheter

Her er det mange kilometer grusveier og flotte skogstier som passer for både store og små. Jeg anbefaler å oppsøke de mange skogsstiene som går på kryss og tvers i området, da kan man stort sett gå for seg selv da folk flest holder seg på de tilrettelagte grusveiene. Grusveiene er jo likevel utmerket for familier med barnevogn. Masse flotte trær, busker og små idyller av bekker og småvann.

Dato for opplevelse: oktober 2020
4  Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Flott turområde for hele familien, hele året. Det er mange alternative sti- og sktivitetsvalg. Det er også selvfølgelig mulig å legge turene om Melshei, gjerne med et besøk i SI-hytta som er åpen søndager

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, leivs2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2019

Kommer igjen og igjen hit.
Mange fine løper å velge imellom.
Fineste tiden er nok våren og tidlig sommer med Rhododendron i blomstring.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, gerdtove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2019

Har gått mye tur her siden åpningen på 70 tallet. Blir utviklet hele tiden og nye ting blir plantet. Tilgjengelig for alle uansett alder og bevegelighet. flott plass som bør besøkes særlig om våren i blomstringen.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, skaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Et utmerket sted for trimturer i tilpasset tempo med varierte utfordringer. En utrolig variasjon i vegetasjonen, særdeles velholdt og stadig under utvikling. I april - mai blomstrer en skog av ulike rhododendron busker i alle slags variasjoner og farger. Et syn å se! Anbefales!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, aagebognoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser