“Kjempegodt”

Delikatessen by Foodfighters
Vurdert som nr. 3 av 148 Restauranter i Sandnes
Anmeldt 25. juli 2020

Dette var nok en fantastisk kveld på Delikatessen. Både maten og personalet er helt topp som vanlig.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Sandnespatrioten

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Supergode Moules Frites. Hyggelig, serviceinnstilt personale. Veldig rask servering. Vi er kjempefornøyd.

Takk, Randi2204
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Fiskesuppen og burgeren får terningkast 10! Bedre service skal man lete lenge etter!

1  Takk, Dhanushi F
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Meget bra mat.
Flotte lokaler.
Hyggelig betjening.
Mat med det lille ekstra. Spiste blåskjell og rekesmørbrød. Mye mat

Takk, toreh565
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk deilig mat, god service og befant oss på ett fint lokale. Rask servering og hyggelig personale gjorde opplevelsen ypperlig.

Takk, Halvard Andreas O

Reisende som så på Delikatessen by Foodfighters, så også på

Sandnes, Rogaland

Har du vært i Delikatessen by Foodfighters? Del dine erfaringer!