Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En restaurant med en personlig touch”

Delikatessen by Foodfighters
Vurdert som nr. 2 av 84 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 14 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Delikatessen by Foodfighters var et høydepunkt under vårt besøk i Sandnes. Lokalene var en fin blanding av moderne og rusikt, noe som ga en fin atmosfære. Vi spiste en delemeny som var kreativt sammensatt med friske smaker. Maten kom kjapt og smakte himmelsk.

Det beste med besøket var likevel personalet. Vi fikk god veiledning i menyen og i tillegg tok både kokken og serveringsperonalet seg tid til å prate mot slutten av kvelden, noe som virkelig satte en ekstra spiss på opplevelsen og ga restauranten en utrolig vennlig atmosfære. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Victoria I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (219)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 219 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

God mat, trivelige lokaler og hyggelige servitører. Maten kommer innen rimelig tid og er varm. Servitøren passer på at vi alltid har noe i glassene og spør ellers om maten smaker som forventet. De gjør plass til barnevognen som vi har med oss. Det eneste som trekker ned er at lokalet mangler litt vinduer og utsikt ellers er alt 110% på stell!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Magne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Nydelig mat, veldig hyggelig betjening. Uformelt og særdeles hyggelig sted. Anbefales på det sterkeste. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, amundk_nige2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2021 via mobile enheter

Herlig lunsj med datter min i regnet. Vi hadde fiskesuppe og lun quinoa bowl. God mat og service. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Olga-Margrethe K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2021

Jeg spist deliburger. En av det beste burger jeg spist. Jeg var på vei til Ergon, men mye bedre burger. Prøv også øl «Perler for svin». Veldig god øl.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Edwin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Delikatessen by Foodfighters, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Sandnes, Rogaland
 

Har du vært i Delikatessen by Foodfighters? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.