Kjekt og utfordrende rom. Varierte oppgaver, som krever godt samarbeid. Og veldig hyggelig... les mer
Veldig kjekk escaperoom med hyggelig gamemaster. Mange kjekke oppgaver å løse og mulig å løse flere samtidig. Anbefales!
Variert, gøy og utfordrende. Det er utrolig kjekt å komme hit for og teste evnen til samarbeid. Rommene er forskjellig og man får en unik opplevelse hver gang. Vi kom ut denne gangen også 🥰
Kjekt og utfordrende rom. Varierte oppgaver, som krever godt samarbeid.
Og veldig hyggelig betjening, som gav en god intro til rommet.
Tusen takk for at du delte din opplevelse med oss! Det er flott å høre at du fant vårt Chernobyl-rom både kjekt og utfordrende, med varierte oppgaver som krever godt samarbeid. 🧩🚪
Vår hyggelige betjening setter pris på dine rosende ord, og vi er glade for at introduksjonen til rommet var informativ og hjelpsom. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake for mer spennende utforskning og samarbeid i fremtiden. La oppdagelsene fortsette! 🌟🔍👨🔬
Fantastisk opplegg med kjempeflink gamemaster! |
Fantastic! Great game master and a really fun experience!
Thank you for your kind words! We're thrilled to hear that you had a fantastic time with our great game master and that the experience was really fun. Our dedicated team takes pride in creating memorable adventures. 😊🚪
We can't wait to have you back for more exciting escapades in the future. Until then, may your adventures be filled with even more excitement and enjoyment! 🧩🌟🔍
Gjennomført og veldig bra opplegg. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom. Var en gjeng på 6 stk i utdrikningslag og dette falt i smak hos samtlige. Spennende rom. Anbefales
Tusen takk for at dere delte deres gøyale opplevelse med oss! Det høres ut som dere hadde en fantastisk tid, og det er flott å høre at vårt gjennomførte opplegg falt i smak hos alle. 🎉🚪
Vår hyggelige og hjelpsomme betjening setter pris på dine rosende ord. Utdrikningslag er en spesiell anledning, og vi er glade for at dere valgte å feire den med oss. Vi håper å kunne ønske dere velkommen igjen for enda flere spennende romeventyr i fremtiden. Gratulerer til bruden eller brudgommen! 🌟🔍🥂
Ekstremt kule rom som er super kjekke, ambefales til alle i alle aldre. Kjenpebra service og hyggelige ansatte
Tusen takk for den fantastiske omtalen! Vi er begeistret for å høre at du hadde en FANTASTISK opplevelse med våre ekstremt kule rom. Det er flott å vite at de er super kjekke og anbefales til alle, uansett alder. 🎉🚪
Vi setter stor pris på dine rosende ord om vår service og hyggelige ansatte. Vi jobber hardt for å gi deg den beste opplevelsen fra start til slutt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for enda mer moro og eventyr. La oppdagelsene fortsette! 🧩🌆🤗