Hvor ille kan en Juletallerken bli?
Jeg valgte dette hotellet for at det er nærme heliporten og at det har greie rom samt at det tidligere hadde god mat. Dette er ikke noe budget hotell som kostet meg 1700kr for en natt så en forventningene er der etter. Men skuffelsen var ett faktum da jeg kl 1800 den 5 desember bestilte en Juletallerken til 310kr på hotellets restaurant. Scandic er ett flott hotell og en forventer noe annet en dette til 310kr. Retten ble servert på en tallerken som besto av 2 skåler og var tiltalende, kjøtt ol i ene skålen og potet i andre skålen. Svineribben besto av ett kjøttstykke på 5 x 5 x 5 cm hvor 1/3 var brusk med litt kjøtt/fett rundt, så var det litt kjøtt som var så seigt det ikke kunne skjæres med kniv, så ett tykt bløtt flesk/fettlag toppet med det som skulle være sprø svor men var noe seigt tykt kokt skinn. Fåreribben var ikke stort bedre, det var ett bein, med ett seigt og veldig salt kjøttstykke på størrelse med en femkroning. Poteten som såg elegant ut var tørrkokt og smakte tørt papir. Da betjeningen kom og spurte om det smakte så må jeg som sant var at dette ikke er spisende, og da kunne hun fortelle at poteten var oppvarmet. Det tror jeg gjerne, jeg tror alt var oppvarmet fra fryst eller avkjølt lagring. Det som skulle være en smaksopplevelse fikk juletallerkenen fra Fjordland til å fremstå som en gastronomisk opplevelse. Jeg spiste bare litt og nektet å betale noe betjeningen godtok, de tilbydde andre retter, men når Scandic ledelsen som har ansvaret for å server gjester slikt mat så er det noe med holdningene til ledelsen, dette er umulig å ikke oppdage om de følger litt med. Det er helt forferdelig sløvt, jeg tror ikke det er kokkens feil, de gjør som de får beskjed om. Bare for nevne det så hadde jeg juletallerken på ett av nabohotellene for en uke siden, og det var strålende bra.
Ellers er dette hotellet bra, flotte rom, de har badstue og trimrom som jeg setter pris på, men det blir min siste overnatting iåm den elendig holdningen til maten de serverer gjestene.
pga av skuffelsen så gir jeg lav rating, de bør ha rating etter standarden på middagen