Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 222
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 222
Vis tilbud
Agoda.com
USD 212
Vis tilbud
Expedia.comUSD 220
Hotels.comUSD 220
AlgotelsUSD 257
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (754)
Filtrer anmeldelser
754 resultater
Vurdering fra reisende
411
245
54
25
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
411
245
54
25
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 754 anmeldelser
Anmeldt 16. januar 2019

Bra Hotel til fornuftig pris med god beliggenhet på Stavanger flyplass. Valgte dette hotellet da jeg skulle med fly tidlig dagen etter. Typisk business hotell, med litt stor og upersonlig lobby, men med imøtekommende personal. Rommene er relativt nye og greie. Litt dumt at vinduer ikke lar seg åpne for frisk luft. God seng, og greit bad. Frokosten var meget bra og hadde et fint utvalg. Anbefaler gjerne dette hotellet dersom du har behov for nærhet til flyplass. Kun 3-5 min gangavstand.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicstvgAir, General Manager på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Jan,

Takker så mye for at du valgte å bo med oss og for å gi oss slik en fin tilbakemelding.
Vi har rom hvor vindu kan åpnes, så spør gjerne om de ved neste opphold. De rommene som er ut mot rullebanen kan desverre ikke åpnes grunnet sikkerthet på flyplassen.

Velkommen tilbake!

Mvh
Linda Vågen Pedersen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Overnattet på Scandic Stavanger Airport fra nyttårsaften 2018 til 1. januar 2019 pga grytidlig jobbstart 1. nyttårsdag. Ble en ukes tid i forveien oppringt av hotellansatt som ville informere om at restauranttilbudet var svært begrenset 31.12. Flott service!Jeg hadde bestilt oppgradert rom i en av de øverste etasjene, og dette var gullende rent, med kjempegod seng, tøfler og morgenkåpe. Lite minus for tom minibar.Ved innsjekk ble jeg spurt om når jeg ønsket å spise frokost, og kl. 0315 var intet problem. Den ble servert i lobbyen, med et godt utvalg i brød og søtt bakverk, massevis av friske grønnsaker og frukt, ost, kjøttpålegg, youghurt og kornblandinger, juice, melk og kaffe. Matpakke kunne smøres og juice tas med uten ekstra kostnad.Vennlig og profesjonelt personale.Anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, TineC75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicstvgAir, General Manager på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Tine,
Takker så mye for at du valgte å bo med oss og for å gi oss slik en fin tilbakemelding!
Velkommen tilbake!

Mvh
Linda Vågen Pedersen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicstvgAir, General Manager på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Tilbragte også i år en behagelig nyttårsaften på dette hotellet. Vi feirer nyttår på dette hotellet da vi har en hund som blir veldig engstelig av alt fyrverkeriet. Som man kan se av bildet slappet han veldig godt av hele kvelden og natta. Vi liker oss veldig godt og har booket rom for 31.12 allerede. Rommene er rene og pene, fint med kaffemaskin på rommet og vidunderlig med ekstremt lystette gardiner. I år var det ikke mange som sov over så restauranten var lukket, likevel fikk vi i oss god mat. Frokostbuffet når vi ønsket og særdeles hyggelig betjening! Hvis man likevel på død og liv skal pirke på noe...så ønsker vi oss veldig rom i 3.etasje neste gang, helst med "utsikt"mot flystripa. Dere hos Scandic skal som vanlig ha cred fordi dere er så serviceminded også mot oss som har hund. Vi gleder oss alt til neste år!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karetekid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicstvgAir, General Manager på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Tusen takk for flott tilbakemelding på deres opphold her hos oss! Det gleder oss å lese at oppholdet var bra og vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen dette året også. Selvsagt må vi kunne fikse deg rom i 3.etasje mot flystripa. Gi oss et lite vink om det i forkant så fikser vi det. Velkommen tilbake!

Mvh
Linda Vågen Pedersen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018

Hotellet ligger perfekt til når man skal ut å reise med fly, god frokost. Men kvaliteten på maten i resturanten manglet noe denne gangen, noe er forandret. Vi bor her hver gang vi reiser sydover og gjør nok det nestegang også.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Lypamo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicstvgAir, General Manager på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Per Arnfinn,
Takker så mye for at du valgte å bo med oss og for å gi oss slik en fin tilbakemelding på oppholdet.
Vi setter stor pris på mer konkret på hva du ikke var fornøyd med når det gjelder maten så vi kan få gjort noe med det. Håper å se dere her hos oss igjen!

Mvh
Linda Vågen Pedersen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser