Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 197
Vis tilbud
TripadvisorUSD 197
Travelocity
Booking.comUSD 198
Hotels.comUSD 197
PricelineUSD 198
Agoda.comUSD 197
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (716)
Filtrer anmeldelser
716 resultater
Vurdering fra reisende
394
242
46
18
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
394
242
46
18
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 716 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Hotellet hadde kun 5 plasser. De var alltid fulle. Da måtte man bet 250kr døgnet på langtidsparkeringen. Tok man bilen ut i mellomtiden, ble man belastet på nytt. Selv innen samme døgn. Dårlig av et så stort hotell å ikkeha bedre parkeringsordning!
Var ser 3 netter. Ble kun vasket etter 1 natt. 2 dagen skiftet de kun håndklær. Hadde juniorsuite. God plass, men hadde ikke behøvd møtebordet/stoler til 10 pers. Lite lys. Bla var der ikke lys over sengen som virket, så umulig å lese på sengen for de som ønsket d. Ellers ok.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, W2795WVlindah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandic Stavanger Airport Stavanger, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Linda H

Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss, og takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding. Jeg beklager at vi kun disponerer 5 parkeringsplasser. Vi ønsker selvsagt flere og vi jobber med saken. Jeg beklager også at renholdet ikke var i henhold til vår standard. Vi har høyt fokus på dette og vi vil selvsagt følge opp med renholdsavdelingen slik at dette ikke skjer igjen. Synd å lese at også lyset over sengen ikke virket. Dette er nå i orden igjen. Setter stor pris på om du har mulighet til å kontakte meg slik at vi kan følge opp og finne en løsning.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Benjamin Schofield (benjamin.schofield@scandichotels.com)
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er like ved avgangshall til flyplassen. Flott utsikt fea rommet vi hadde i 6 etg. Pent værelse med meget god seng, fint bad og utsikt. Vi var overrasket over stillheten i rommet, selv med fly trafikk var det ingen støy på rommet. Super koselig værelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Morten964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandic Stavanger Airport Stavanger, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Morten964

Tusen takk for ditt opphold, og for at du tok deg tid til å legge igjen en så hyggelig tilbakemelding.
Ønsker deg en flott sommer videre.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Benjamin Schofield
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Fine rom og gode senger. God frokost, men kunne vært bedre utvalg av brød. Hyggelige ansatte. Minus at det kun er 5 parkeringer knyttet til hotellet. Koster 250 kr for døgnparkering på flyplassparkeringen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, UutPaTur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandic Stavanger Airport Stavanger, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei UutPaTur

Tusen takk for deres opphold, og takk for dine gode tilbakemeldinger. Når det gjelder parkering så disponerer vi dessverre kun 5 plasser. Dette beklager jeg. Håper dere tar turen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Benjamin Schofield
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell, ok størrelse på rommene. Bra Resturant som serverte velsmakende retter. Ok frokost, kunne vært litt mer variasjon av brødsorter. Fint lobbyområdet med bar og stor tv. Alt i alt er ok hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, andres_aa88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandic Stavanger Airport Stavanger, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei andres_aa88

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg kan med glede informere om at vi nå serverer frokostbuffet igjen. Håper du tar turen tilbake ved en senere anledning.

Hjertelig velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen Benjamin Schofield

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2020

Dato for oppholdet: mai 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ScandicstvgAir, General Manager på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser