Jeg syns generelt hotellet er et koselig hotell med godt med sitteplasser i lobby området, fin restaurant med god mat. Treningsrommet ved lobby er lite men har alt en trenger for litt trim. Fint at det er tepper i gangene så det ikke blir så lytt. Hører dog litt helikopterstøy men såpass får en tåle på en flyplass.
Rommene er fine med duse behagelige farger og veldig god stol. Det var ganske rent, dog litt kipe flekker på gardinene og litt kalk på hengslene i dusjen og under dusjblandebatteriet som er litt kipt. Såpedispenserene med pumpene på halv 8 ser også litt halvgjort ut men ingen krise!
Er som regel veldig fornøyd, personalet er trivelig, jeg Finn besøk av skjeggkre på badet men det kan jo skje, ble dog veldig skuffet da varmekablene var iskalde og da jeg skrudde dem på sto de å klikket veldig høyt hele tiden, da jeg sa fra fikk jeg bare beskjed om at det måtte elektriker til og det kunne hvertfall ikke skaffes før neste dag. Hadde satt pris på å få et nytt rom.
Ellers syns jeg generelt hotellet er bra value for money og kommer gjerne igjen. men da håper jeg at jeg får varme på badet!