hjventilasjon
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Stavanger Airport, OtherScandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. mars 2023
Hei hjventilasjon
Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)
Benjamin Schofield, General Manager

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
1.3 km fra Scandic Stavanger Airport
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 24. februar 2023

Dato for oppholdet: februar 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2023

Anmeldt 17. februar 2023

Var helt magisk å overnatte her før flyet gikk tidlig om morra’n. Sengen var ufattelig behagelig. Frokosten var fantastisk. Hadde utsikt mot rullebanen, kult å følge med på flightradar på innkommende fly. Mulighet for å lage matpakke i praksis eske.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, horefe884404

Hei horefe884404
Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)

Anmeldt 30. desember 2022

Dato for oppholdet: desember 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2023

Anmeldt 21. desember 2022

Dårligere for hvert år både service og fasiliteter Dårlig hotell bærer preg av at di ligger på flyplassen og at folk bor der av den grunn

Dato for oppholdet: desember 2022
1  Takk, Hans P
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2022

Hei Hans P,

Takker så mye for at du tok deg tid til å dele denne tilbakemeldingen med oss. Jeg beklager å måtte lese om din dårlige opplevelse på vårt hotell. Dette skal vi ta tak I med en gang og vi skal selvsagt alltid gjøre vårt ytterste for at alle våre gjester er fornøyde. Jeg vil gjerne høre mer fra deg om hva vi kan gjøre bedre. Setter pris på om du kontakter meg på: benjamin.schofield@scandichotels.com

Med vennlig hilsen

Anmeldt 29. november 2022

18-19 gr ved ankommst, på bad og rom. Fikk ikke opp temperatur, selv med en bråkete radiator på !
Manglet lyspærer og elbrytere virket ikke. Oppgradert rom , med kaffikoker uten kaffi ! Dårlig parkering, måtte parkere på flyplassens parkering dyrt !

Dato for oppholdet: november 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Piirka
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2022

Hei Piirka

Tusen takk for ditt opphold, og takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Vi beklager at rommet ikke holdt vår standard og at temperaturen var for lav. Dette vil ble tatt videre med vår vedlikeholdsavdeling. Ta gjerne kontakt med meg på benjamin.schofield@scandichotels.com slik at vi kan følge opp videre.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Benjamin Schofield