sneri810
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Stavanger Airport, OtherScandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juni 2023
Hei Sneri810,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Veldig kjekt å lese at dere trivdes hos oss.
Velkommen tilbake :-).

Med vennlig hilsen
Javier, General Manager.

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
1.3 km fra Scandic Stavanger Airport
6.0 km fra Scandic Stavanger Airport
6.7 km fra Scandic Stavanger Airport
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 13. mai 2023 via mobile enheter

Dårlig. Fikk beskjed med det samme vi ankom at de var underbemannet i restauranten, og de sa det ikke var lurt å gå der. Det var full musikk i Preikestolsalen, og vi lå like ovenfor. Ingen mat og dårlig søvn. Bortkastet når man er her for å få en stille kveld….

1  Takk, reidunb2013
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023

Hei Reidun,
Takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager å måtte lese at du ikke var fornøyd med ditt opphold. Dette skal vi ta tak I med en gang. Gi oss en lyd ved neste opphold slik at vi kan holde av et stille rom til deg.
Med vennlig hilsen
Javier, General Manager

Anmeldt 9. mai 2023

En pute til hver som var like flat som en pannekake. Klissete nattbord fra forrige gjest, dårlig luft på rommet, skitten sengegalv, helhet av rommet var rett og slett dårlig.
For den prisen burde kvaliteten vært mye høyere. Eneste grunnen for at det blir to stjerner er pga frokost og god service når vi kom på natta. Burde dog vært servering av frokost senere enn 10.00, når man ankommer sent på natta.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Karoline S
Anmeldt 13. april 2023

Siden jeg er Scandic Friends Medlem gikk jeg inn op sourte om å få en kopp kaffe og sitte i loungen siden jeg hadde god tid til flyet. Dette var helt i orden og veldig hyggelig personale! Anbefaler, fint lounge-område også.

Dato for oppholdet: april 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, Juliane G

Hei 750julianeg,
Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)
Javier, General Manager

Anmeldt 21. mars 2023

Dato for oppholdet: mars 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2023

Anmeldt 24. februar 2023

Dato for oppholdet: februar 2023