Malinks_91
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. sep. 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Stavanger Airport, OtherScandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. feb. 2024
Hei Malinks_91,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og håper å se dere igjen .
Javier, General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
1.3 km fra Scandic Stavanger Airport
6.0 km fra Scandic Stavanger Airport
6.7 km fra Scandic Stavanger Airport
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 16. september 2023 via mobile enheter

Gledet meg til ‘en bedre entrecote’, men det var virkelig en trist kjøttslings jeg ble servert altså, 1cm tykk og på størrelse med en halv kotelett og passe bra stekt til tross for at jeg ba om medium, antydet dette for kelner men det var visst greit mente han….
Det blir ikke scandic neste gang på meg eller kollegaene mine!

Romtips: Spis en annen plass.
1  Takk, Ted H
Anmeldt 16. september 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2024

Anmeldt 2. september 2023

Under vår helg med fjellturer i Rogaland, valgte vi hotell og ikke telt som vi hadde med. Rent, stille, rolig så kan ikke bli bedre enn det når man skal lade opp til nye turer dagen derpå. Nydelig frokost var det også.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Kenneth A

Hei Kenneth,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Veldig kjekt å lese at dere trivdes hos oss.
Velkommen tilbake :-).

Javier, General Manager.

Anmeldt 4. august 2023

04.08 Er sulten og går i restauranten kl 20:30, blir henvist til ett bord med meny.... men det stopper der... selv om det er relativt lite folk det så kommer ikke servitøren tilbake for å ta bestillingen, 2 av dem er mer opptatt med å stå prate og vise telefon til hverandre en meg som prøver å få øyekontakt med de der de står å slenger !!! etter 10 minuter så reiser jeg meg å går i ren irritasjon, da kommer de å spørr hva galt, jer svarer dere har tydligvis ikke tid.... Gikk på flyplassen og kjøpte meg en seig baguett som heller ikke var noe annet en spisene dyrefor.

Dato for oppholdet: august 2023
1  Takk, Frode L
Scandic Stavanger Airport, Other på Scandic Stavanger Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2023

Hei Frode,
Takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager å måtte lese at du ikke var fornøyd med våre ansatte. Jeg forstår din frustrasjon, og dette er ikke servicen våre gjester forventer av oss.
Dette skal vi ta tak I med en gang og jeg håper dette ikke la en demper på oppholdet.
Javier, General Manager.

Anmeldt 9. juli 2023

Meget godt fornøyd med Scandic Stavanger Airport. Ligger meget bra til for utreise offshore og for destnasjon for besøk av Stavanger by og omkringliggende opplevelser. Personalet på hotellet har en høy grad av service og hjelper til om det skulle være noe.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, jthag

Hei Jthag,
Tusen takk for din tilbakemelding.
Hyggelig å lese at dere likte dere hos oss og håper å se dere her igjen :-).
Javier, General Manager