Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 201
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.07.21
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 201
USD 181
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.comUSD 181
PricelineUSD 181
CheapTicketsUSD 201
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (384)
Filtrer anmeldelser
384 resultater
Vurdering fra reisende
120
134
78
41
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
120
134
78
41
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5762 av 384 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger ca 30 minutters kjøretur fra Stavanger sentrum, og har en fantastisk beliggenhet ved Solastranda. Hotellet består av en originaldel og en forholdsvis ny del. Vi fikk et flott stort rom i 3. etasje i den nye delen med god takhøyde og panormavindu. Bare synd utsikten var over rundellen foran hotellet, men vi hadde også et lite glimt av sjø. Sengen var fast og god, og badet stort med mye benkplass. Men det kunne med fordel vært noen knagger der. I tillegg var dusjnisjen konstruert slik at vannet sprutet ut over halve badet. Frokosten var grei, men det hadde vært fint med større asjetter. Vi ble ikke informert om utsjekktidspunket da vi ankom hotellet, og kunne ikke finne det hverken i informasjonspermen på rommet, eller på hjemmesiden. Måtte ty til booking.com for å finne det. Forøvrig litt tidlig med utsjekk kl 11. Et flott hotell med mye sjel i den gamle delen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solastrandhotel, Markedssjef på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi skal se om vi kan finne bedre løsninger på badet, og få opp informasjon om tidspunkt for utsjekk.

Det er veldig hyggelig å se at dere hadde ellers fine opplevelser hos oss, og vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti,
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligge ca 10 min fra Sola flyplass, og rett med den flotte Solastranden. Rene og fine rom, men litt lite lys for å jobbe. Rask og grei inn og utsjekk. Fine møte og konferansefasiliteter. Langt fra sentrum, og ikke noe i nærheten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solastrandhotel, Markedssjef på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018

Hei

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at det var litt lite lys å jobbe i, men er glade for å høre at møte- og konferansefasilitetene svarte til forventningene.

Vi håper at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti Steffensen,
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Kom en gjeng på 8 stk for anledning bryllup, der vi hadde booket 2 på hvert rom. Rommet jeg var på var stort og bra, men det var utrulig dårlig stelt med lys, var ikke annet en 2 nattbordslamper og en gulvlampe, så var mørkt på kvelden. Og ikke fungerte det elektriske gardinsystemet. Resten av reisefølget fikk bittersmå rom, og fikk høre fra resepsjonen at de rommene var enemansrom. Utrulig kjedelig for de at man betaler samme pris når rommene var så forskjellig i størrelse. To av parene klaget og fikk litt større rom. Det ene rommet som først ble tildelt hadde et defekt vindu som ikke var mulig å åpne, og dermed måtte de få enda et nytt rom.
2 av parene fikk kort med gratis tilgang til spa avdelingen, rart at ikke alle fikk det?
Og den ene dagen testet flere av vår reisefølge resturanten i hotellet i lunsjtider. Der ble de møtt av en servitør som uffet seg når de bestilte mat, noe som gjorde at de følte seg veldig til bry.
Hotellets beliggenhet er fin i seg selv, rett ved siden av strand og hav, men er litt kjedelig at det går ingen offentlig transport til byen, og det koster ca 500 i taxi.
Men kan hvertfall si at frokosten på hotellet var amazing! Masse utvalg og masse økologiske greier

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 91kineha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solastrandhotel, Markedssjef på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemeldinger.

Vi beklager så mye at deler av reisefølget fikk små rom. Da hotellet er bygget i flere faser varierer størrelsen på rommene noe. Vi vil få fikset vinduet og se på muligheter for bedre belysning. Når det gjelder inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa er dette inkludert i noen av våre pakker samt alle spabehandlinger. Vi beklager så mye at dere følte dere til bry i restauranten. Slik skal det ikke være, og vi vil ta en prat om dette slik at lignende ikke gjentas.

Det er veldig hyggelig å se at dere nøt beliggenheten ved havet, og at frokosten falt i smak.

Vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti Steffensen,
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Vi var 4 venninner som skulle feire 50 årsdag, bare oss 4. Vi skulle kose oss i spa-avdeling spise god mat og nyte et døgn på denne flotte plassen. Men vi ble skuffet. I restauranten var det et større selskap,mulig dette ødela for oss. Vi bestilte 3 retters, forrett var en kjempegod suppe, men den var kald. Lammet ble sendt ut igjen til kjøkkenet av to av oss pga det ble bestilt medium stekt men begge fikk godt stekt. Middagen var og ganske så kald. I tillegg ble vi sittende i lang tid å vente på desserten enda restauranten da var nesten tom. Nei dette er ikke godt nok. Og når bassenget var altfor kaldt så dette ble en forholdsvis kort opplevelse, det kommer ikke til å bli en neste gang.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Bente1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solastrandhotel, Markedssjef på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2018

Hei

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye at besøket i vår restaurant ikke svarte til deres forventninger. Vi setter god mat og service i høysetet, og vil se nærmere på hva som har skjedd her slik at vi kan påse at lignende ikke gjentas.

Vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti Steffensen,
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde i Sola Strand Hotel 5 fantastiske dager. Beliggenhet er helt perfekt. Flyplassen i nærheten gir sin egen sjarm i det. Det er morsomt å se på helikopter og fly. Rommet er stor og har beste utsikt. Vi hadde både dusj og badekar. Det finnes vannkoker på rommet med utvalg te og kaffe. Her er strykerom. Det er mulighet å lønne sykkel. Bra spa.
Anbefales!!!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, lenaa558
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solastrandhotel, Markedssjef på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Hei

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Det er veldig hyggelig å se at dere hadde fine opplevelser hos oss, og vi håper at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti Steffensen,
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser