Kom en gjeng på 8 stk for anledning bryllup, der vi hadde booket 2 på hvert rom. Rommet jeg var på var stort og bra, men det var utrulig dårlig stelt med lys, var ikke annet en 2 nattbordslamper og en gulvlampe, så var mørkt på kvelden. Og ikke fungerte det elektriske gardinsystemet. Resten av reisefølget fikk bittersmå rom, og fikk høre fra resepsjonen at de rommene var enemansrom. Utrulig kjedelig for de at man betaler samme pris når rommene var så forskjellig i størrelse. To av parene klaget og fikk litt større rom. Det ene rommet som først ble tildelt hadde et defekt vindu som ikke var mulig å åpne, og dermed måtte de få enda et nytt rom.
2 av parene fikk kort med gratis tilgang til spa avdelingen, rart at ikke alle fikk det?
Og den ene dagen testet flere av vår reisefølge resturanten i hotellet i lunsjtider. Der ble de møtt av en servitør som uffet seg når de bestilte mat, noe som gjorde at de følte seg veldig til bry.
Hotellets beliggenhet er fin i seg selv, rett ved siden av strand og hav, men er litt kjedelig at det går ingen offentlig transport til byen, og det koster ca 500 i taxi.
Men kan hvertfall si at frokosten på hotellet var amazing! Masse utvalg og masse økologiske greier