Sola strand hotell er fylt med interessant historie og ligger i idylliske omgivelser. Jeg og mannen har tilbrakt et opphold her tidligere og var svært fornøyd, denne opplevelsen ble noe annet. Vi ankom fredag ettermiddag til en grei mottagelse, resepsjonisten spurte om vi ønsket å kjøpe inngang til nordsjøbadet spa, selv om det stod i booking bekreftelsen at det var inkludert? Vi fikk inngang til spa, men ingen bekreftelse på at dette skulle tas opp og fikses?
For å komme til rommet måtte vi gå gjennom en ekstremt knirkete gang, dette viste seg å bli svært ødeleggende når vi skulle sove. Alle kveldene har tært på søvnen, den siste kvelden var spesielt ille ettersom folk løp opp og ned i gangen. Vi kom hit for å slappe av, men gleder oss nå mest til å komme hjem.
Dette møter ikke de forventningene vi hadde etter siste opphold eller til hotell generelt. Noen av tingene er listet opp nedenfor.
- Ingen forhåndsinformasjon om at nordsjøbadet spa var stengt fredagen, det er generelt svært lite informasjon å finne på nettsiden
- Ingen ting å sette egen sjampo på i dusjen
- Bordet ved siden av sengen på høyre side er montert feil, alt som ligger vannrett ruller av
- Det var badstue-varmt på rommet da vi ankom
- Det lukter fort innestengt
- Mystiske flekker på håndkle
- Ingen av håndklærne ble byttet under oppholdet, selv om vi hang skilt på dørhåndtaket om at vaskehjelp var ønsket
- Det ene bildet hang åpenbart skjevt
- Rommet trenger en shining, spesielt på badet
- Bartender jobber i tillegg som servitør?
- Faktumet at det koster ekstra for hotellets gjester å bade i nordsjøbadet spa